Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Sătmăreanul ce avea nevoie urgentă de plasmă, răpus de Covid-19

Sătmăreanul Laza Alin, infectat cu coronavirus și internat pe Secția de Terapie Intensivă a decedat.

Asistenții s-au mobilizat pentru a-l salva. În urmă cu câteva zile, pacienții vindecați erau rugați să îl ajute prin donare de plasmă, însă, din păcate, Laza Alin a pierdut lupa cu virusul.

Familia mulțumește celor care au vrut sa doneze pentru Laza Alin, dar din nefericire nu vor mai dona pentru el, însă o pot face pentru alți pacienți.

Redacția PortalSM transmite sincere condoleanțe familiei!

 

8 comentarii

  1. Alice Răspunde

    1❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – togetherforever.website

  2. Om Răspunde

    ,, Alice” esti un jeg uman.

  3. unu Răspunde

    eu ceva nu inteleg cum a aparuta cest psudonim alcie cu reclama lui la fiecare postare nu vede moderatorul portal?? e culmea deja ca apare la fiecare postare, jenant

  4. ... Răspunde

    Și eu le-am zis celor de la redacție săptămâna trecută și o dată au șters toate postările lui și a dispărut. Dar văd că reapare. Apoi cine știe ce face tâpitul sub umbrela fetițelor? Și dacă să zicem o să-i întrebe și pe ei Diicotul de sănătate nu o să mai fie haioasă treaba, nu? Tipul care postează este de-a dreptul macabru.🤔😥😤
    Eu zic să luați măsuri până nu e târziu.

  5. Vajk Răspunde

    Reclama plătită

  6. satmarean Răspunde

    parere: asistenta din spital a primit plasma a murit, seful de sindicat de la ambulanta, mort, fostul primar din Supur si el mort. este unul tinerel de la pompieri care traieste, cu plamanii praf 40%, dar el nu a fost intubat.

  7. Gheorghe Răspunde

    Eu am o propunere.Haideți sa boicotam portalsm pana când va dispărea aceasta reclama obraznica.Sa nu-mi ziceți ca nu este interes financiar cu aceasta reclama.Saracii de eu nu știu ca ,,portocalele lor zgârcite” nu sunt capabile nici măcar de o felație la vreun mos de 80 de ani.Au inceput sa fie incisivi cu reclama sperând ca vor prinde pe cineva sa-si facă bani de țigări.Fugiți mai ca lumea deja a devenit selectiva,dai un ban dar te uiți unde-ți introduci falusul…este chestiune de respect.Decat carpele vostre mizerabile mai bine o masturbare curata…si ramai si cu banii!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.