Ultima actualizare: ieri, 21:33
Locale

FOTO. Pregătiri pentru iarnă | Zeci de utilaje sunt gata să intervină în județul Satu Mare

Utilajele folosite la deszăpezire sunt pregătite pentru sezonul de iarnă 2020-2021. Toate utilajele sunt dotate cu sistem de monitorizare GPS, astfel încât să poată fi vizualizată în timp real situarea acestora în teren.

În bazele de deszăpezire din județul Satu Mare se află 61 de utilaje echipate corespunzător și sunt asigurate stocurile minime de material antiderapant şi carburant – 1800 de tone de nisip, 600 de tone de sare și 26 de tone rezerve de combustibil, urmând ca pe parcurs stocurile să fie completate.

În cele patru zone în care a fost împărţită reţeaua de drumuri judeţene, vor acționa trei operatori economici: Lotul I – Zona Carei – Tăşnad (GP Săgeata Prod SRL), Lotul II – Zona Supur (Asocierea Sabina & Ştefana S.R.L. şi Instal Ros S.R.L.), Lotul III – Zona Satu Mare şi Lotul IV – Zona Oaş (Ardelean Company Nord Vest S.R.L.).

Operatorii vor acționa imediat ce condițiile meteo impun acest lucru. Sunt pregătite pentru intervenție utilaje cu lame pentru zăpadă, răspânditoare, perii mecanice, pluguri, tractoare, autofreze, buldoexcavatoare, încărcătoare, autogredere și automacarale.

Utilajele vor interveni în sezonul de iarnă pentru prevenirea şi combaterea înzăpezirii drumurilor județene, astfel încât traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

 

7 comentarii

 1. y Răspunde

  Ca să-l citez pe regretatul Hofi Géza exact pe tema asta: “Ne-am pregătit temeinic pentru iarnă. La zăpadă nu ne-am așteptat.” 😨😂🤪
  Presimt că asta va fi.

  • Liliana Răspunde

   Corect! Totdeauna pregatiti dar mereu “surprinsi” …. ninge “mult”, ninge noaptea sau weekend si sarbatori legale ….. a naibii fatalitate!

 2. Alice Răspunde

  5❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – taplink.cc/pdastys

 3. h Auleu Maica Răspunde

  Adunară și de la vecini ceva utilaje , să impresioneze…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.