Ultima actualizare: azi, 15:17

Publicitate

Moduri de a purta botine damă în orice combinație

Nu încape îndoială că botinele sunt o pereche esențială de încălțăminte pentru orice femeie. Practice, confortabile și elegante, aceste cizme minunate sunt perfecte pentru aproape orice ținută.

Nu numai că sunt ideale pentru aproape orice perioadă a anului, dar se pot potrivi și unei game largi de ținute. Deci, dacă nu îți folosești botinele la potențialul maxim, este timpul să experimentezi cât de versatili pot fi acești pantofi. Din fericire, avem o mulțime de sfaturi inspiraționale pentru a purta botine. De la ținute casual din denim până la ținute de birou sofisticate, aceste botine damă elegante vor deveni opțiunea ta preferată de încălțăminte a anului.

Ce să porți cu botine damă

Unul dintre cele mai bune lucruri la botine dama este că sunt foarte versatile. Datorită stilului lor măgulitor și a lungimii practice, acești pantofi eleganți se pot potrivi multor look-uri. Fie că porți blugi, pantaloni, fustă, rochie sau salopetă, botinele pot fi o opțiune excelentă de încălțăminte. Ca atare, nu ar trebui să îți fie frică să experimentezi cu ținuta atunci când o combini cu aceste cizme. Chiar și ceva la fel de neașteptat ca pantalonii de trening poate arăta surprinzător de elegant cu botinele. Deși merge să încalți botinele pentru o seară elegantă în oraș, acești pantofi sunt perfecți în generalpentru ținutele casual, în special toamna și iarna.

Ținute cu botine damă

Deși botinele se pot potrivi unei game largi de ținute, am adunat câteva dintre cele mai bune pentru a-ți oferi inspirația perfectă. Indiferent dacă vrei să te plimbi în botine în weekend, să ieși în oraș într-o seară sau chiar să lucrezi, avem o ținută elegantă pentru orice dorință. Nu uita doar să acorzi atenție stilului și înălțimii botinelor pentru a obține aspectul perfect. Datorită popularității lor, există nenumărate botine pe piață și fiecare va adăuga ceva diferit ținutei tale. Deci, dacă vrei un ansamblu elegant și uniform, o botină stiletto poate fi cea mai bună. Alternativ, dacă vrei o estetică relaxată, o botină plată poate fi opțiunea ideală.

  1. Botine damă cu blugi

Botinele și blugii sunt o potrivire de minune. Ambele sunt clasice și casual, în timp ce sunt, de asemenea, elegante și frumoase. Ca atare, combinația este una care arată întotdeauna bine și este perfectă pentru ocazii relaxate. Datorită siluetei lor subțiri, cele mai multe botine sunt completate cel mai bine de blugi subțiri sau strâmți. O pereche de blugi subțiri, o cămașă cu nasturi și un blazer reprezintă o opțiune bună de ținută elegantă, care se va combina perfect cu botinele. Fii atentă totuși la lungimea blugilor. Alegerea unui design decupat sau îndoirea pantalonilor în partea de jos va pune în evidență cel mai bine botinele și va oferi un aspect echilibrat.

  1. Botine cu pantaloni trei sferturi largi

Pantalonii trei sferturi largi sunt extrem de populari în acest moment și arată fabulos cu botine. Spre deosebire de adidași, care adesea te pot face să pari scundă și prea comodă atunci când porți pantaloni trei sferturi, botinele cu toc pot crește înălțimea ta pentru un aspect mult mai măgulitor. Deși ai putea obține aceleași rezultate de prelungire a picioarelor din pantofii cu toc înalt, botinele tind să fie mai confortabile și mai practice. Sunt, de asemenea, mai ideale de purtat în timpul zilei și în timpul iernii și completează bine stilul pantalonilor trei sferturi. Pentru o ținută la modă și minunată, încearcă să asociezi o pereche de pantaloni trei sferturi bleumarin cu botine negre, un tricou alb și o jachetă de piele.

  1. Botine damă cu rochii și fuste

Când vine vorba de clasicele garderobei, cum ar fi botinele, cu toții putem fi vinovați de a cădea într-o rutină. După asocierea botinelor clasice cu clasicii blugi, de nenumărate ori, poate fi greu să ne imaginăm cu ce altceva să le purtăm. Nu îți fie teamă să încerci ceva diferit. Combinarea botinelor cu o rochie sau o fustă poate fi o opțiune fantastică, ideală pentru look-uri sofisticate de zi și seri casual. Pentru a scoate ce-i mai bun din acest look, încearcă să optezi pentru o lungime midi. Acest lucru va scoate la iveală puțină piele între botină și tivul fustei, care va echilibra ținuta. De asemenea, vei părea scoasă din revistele de modă.

  1. Cum să porți botine damă la birou

Crezi că botinele sunt bune doar pentru weekend? Mai gândește-te. Acești pantofi versatili pot fi purtați în orice zi a săptămânii, chiar și atunci când te îndrepți spre birou. Tot ce trebuie să faci este să păstrezi aspectul smart și elegant. Începe prin selectarea unei perechi de botine damă din piele. Finisajul neted și curat va oferi o estetică lustruită, ideală pentru muncă. Apoi, combină botinele cu piese care sunt atât serioase, cât și elegante. O pereche de pantaloni croiți, cămașă cambrată și blazer reprezintă o alegere excelentă, dar nu îți fie teamă să încerci o rochie sau chiar un costum.

2 comentarii

  1. Gyuri Răspunde

    Cât mai este până vor purta, pe stângu, toc de 10 cm,iar pe dreptul “șlap” cu blăniță?
    “âmi cer scuze la doamnele, cu moda”
    🙂

  2. Alice Răspunde

    4❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – taplink.cc/pdastys

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.