Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Scandal între vecini în Satu Mare. Un bărbat COVID pozitiv a sărit pe geam

Scandal pe bulevardul Cloșca din municipiul Satu Mare, în zona blocurilor ANL. Un sătmărean spune că a fost amenințat și agresat verbal de o femeie căreia i-a reproșat că și-a parcat mașina pe un trotuar. Totul a fost la un pas să degenereze, spune sătmăreanul, după ce vecinul său, un bărbat pozitiv COVID aflat în izolare la domiciliu, prieten al femeii, a sărit pe geam la scandal.

Redăm mărturia sătmăreanului:

,,In dimineața asta am fost  amenințat și agresat verbal, foarte violent, pentru că am îndrăznit și am atras atenția unei femei care a parcat pe trotuar în așa fel încât nu se  putea circula pe el . Un trotuar fragil din dale, și așa strâmb de la greutatea mașinilor unor nesimțiții care nu țin cont de nimic, doar de comoditatea personala, nu cumva să facă doi pași în plus… Parcarea de lângă trotuar cu multe locuri libere nu e luată în calcul … Trotuarul e mai bun, mai interesant… Deci, femeia a fost agresivă, a încercat de mai multe ori să îmi smulgă telefonul din mână, între timp ce eu faceam pași în spate… A și pus mâna pe el dar nu a reușit să îl ia… Moment în care un individ care stă în chirie la parterul blocului vecin, a sărit pe geam și urla la mine, cum că eu aș fi agresat-o pe prietena sa  nu ea pe mine.. Chiar dacă a văzut clar ce s-a întâmplat …. Țipa în gura mare că el are COVID, că femeia respectivă doar, i-a adus de mâncare, cică… Dar nu avea nimic în mână femeia… Se vede clar și în poze…

Acest individ s-a apropiat foarte tare de mine. Amenințând și urlând… Purta mască dar faptul că a sărit pe geam, infectat să sară la bataie, să amenințe violent și faptul că s-a apropiat sub 1 metru de mine, nu mi se pare deloc normal… Societatea nu e defectă… Noi suntem defecți dacă tolerăm nesimțirea și agresivitatea unora care ne degradează ca oameni sub nivelul animalelor… Oare dacă era o persoană cu fizionomie mai slabă sau o femeie, pățea ce a pățit vedeta de la Pro-tv ?  Cum să se schimbe nivelul de trai și societatea în mai bine, când unii  nu vor ordine, nu vor disciplină, nu vor reguli de nici un fel… Nici de circulație nici de bun simt… Nu au respect față de semenii lor și de bunurile comune cum ar fi trotuarul… Ei doar trăiesc printre noi după propriile reguli primitive bazându-se pe legea pumnului și pe agresivitate…”

 

17 comentarii

  1. Alex Răspunde

    Si uite asa se inmultesc cazurile:barbatul are covid s-a intalnit cu muierea,iar muierea se infecteaza si transmite mai departe cunostintelor si familiei. Asta ii marea problema la romani,nepasarea de societate si semenii lor

  2. Kuka Răspunde

    Uai ce-i tufeam in mue pe amandoi!
    Tipa nu mai deschidea muea o vreme, iar tipul crapa de … covid!

  3. Grazzz Răspunde

    Imi prezint punctul meu de vedere,e doar o ipoteza.
    Din articol inteleg ca femeia ducea mancare infectului. Femeia intrase pe alee sa ii inmane mancarea direct pe geam,vazand ca omul e infect si asta implica stationarea masinii cateva secunde…de aici tam-tamul. Deci nu neaparat are dreptate bagatorul in seama.

    • Subiectiv Răspunde

      “Băgătorul de seamă”, cum zici Tu, posibil să nu aibă dreptate în privința scopului vizitei femeii, dar sigur are dreptate vizavi de parcarea nesimțită a ei. Femeia putea să-și ceară scuze pentru această parcare. Gestul omului infectat, sper să fie taxat de autorități.

    • Kuka Răspunde

      @Grazzz: masinile nu au ce cautape trotuar nici macar pentru o fractiune de secunda, deci bagatoru de sama avea dreptate si tu esti un bou!

    • Luli Răspunde

      Cât de prost ești ‼️‼️‼️

    • Grazzz Răspunde

      ”Cel fara de pacat sa arunce primul piatra!”
      Doar cine nu conduce,nu a facut niciodata o abatere de la CR.
      Iar pt. cei de sus ce jigniti,sa va pish in kur.

      • Kuka Răspunde

        Sugi pwla cu textele tale biblice!
        Incearca sa-ti impui ca nu gresesti si cere asta si celorlalti, nu calca tu stramb ca mai apoi sa apelezi la mila divina!

        • Grazzz Răspunde

          Pisa-ma-s pe toata familia ta infectule, daca erai in fata mea te ducem la produs in Olanda. Ba jigodie mai bine dute-n piata si vinde foamea ce o ai,ca sigur devii miliardar.

          • Kuka

            Prostovane, învață să scri corect în unica limbă pe care încerci, fără prea mult succes, să comunici!
            Dacă eram în fața ta, tu erai în genunchi cerșind mila!

  4. Subiectiv Răspunde

    Sper că omul a făcut plângere la poliție.

  5. Ahmet Răspunde

    Asta e curat atac biologic 🙂

  6. Adu Răspunde

    O muista care a stat mult capra pana a primit un audi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.