Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

FOTO. Tânăra adoptată în Franța și-a găsit familia din Satu Mare după 30 de ani!

Tânăra născută în anul 1987 în municipiul Satu Mare și adoptată de o familie din Franța a reușit să își găsească familia naturală, prin intermediul grupului de facebook The Never Forgotten Romanian Children.

Ea a postat câteva fotografii pe grupul de facebook The Never Forgotten Romanian Children, apelând astfel la sprijinul celor care deţin informaţii să o ajute, pentru a-şi revedea părinții și frații. După mai puțin de 24 de ore de la acea postare, tânăra și-a găsit familia.

Redăm mesajul tinerei:

,,SALUTĂRI din Marseille, Franța.  Numele meu românesc a fost POPA MIRELA, născută la data de 5 Iulie 1987 în municipiul SATU MARE. Sunt în căutarea mamei mele, POPA VALERIA, și a tatălui, POPA IOAN. Sunt în posesia certificatului meu de naștere românesc și a câtorva documente de adopție. De aici reiese că părinții mei erau despărțiți și că mai aveau trei copii. Nu este menționat unde în Satu Mare locuiau, decât faptul că erau în localități diferite. Tata avea o dizabilitate și lucrase la I.A.S DOROLȚ, Satu Mare. Mama îngrijirea frații mei trei și de o persoană numită Cristina, care ar fi avut un grav accident rutier.’’

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.