Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Au fost finalizate trei noi blocuri ANL în municipiul Satu Mare

Au fost finalizate trei noi blocuri ANL din municipiul Satu Mare. Este vorba de blocurile de pe strada Iuliu Coroianu din municipiu.

Primarul Gábor Kereskényi și administratorul public Csaba Maskulik au participat vineri la recepția lucrărilor. Obiectivul cuprinde 70 de locuințe, investiția fiind de peste 8 milioane de lei. Două din cele trei blocuri revin Ministerului Apărării Naționale, dar Primăria va cere Ministerului ca măcar o parte din aceste apartamente să fie închiriate tinerilor din Satu Mare.

,,Ne dorim ca locuințele din blocul care aparține Primăriei să fie repartizate cât mai curând”, spune primarul municipiului Satu Mare.

 

 

Un comentariu

  1. cetatean Răspunde

    Domnule primar. De ce se vand apartamentele ANL? Nu e normal. Cunosc familie care sta acolo de cel putin 10 ani. El ” om de afaceri” ea angajata “la stat”. Si-au cumparat apartamentu ( pe Closca) cu o suma derizorie. 10 000 lei. E normal ??? De ce se vand aceste apartamente si de ce se dau ” pe viata”?? Eu stiu ca aceste apartamente trebuie sa ajute o perioada de timp anumite persoane. Dar de ce dupa ce au intrat in aceste apartamente nu-i mai scoate nimeni toata viata???? Mai mult le cumpara cu bani de tigari. Este strigator la cer. Va rog sa verificati ce se intimpla cu apartamentele ANL de pe Closca??? poate d-voastra nu stiati. Toti am dori sa cumparam cu 2-3000 euro un apartament. Ne-am cam saturat de pomana pentru smecheri. Daca in 5 ani nu se pun pe picioare atuni gata cu ajutorul. Ajuta-ti-i si pe altii ca astia prin radacini acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.