Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO/VIDEO. Accident în Ciuperceni. Coliziune între două mașini și o autoutilitară

ACTUALIZARE. Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare anunță că evenimentul rutier produs în Ciuperceni va fi soluționat ca și accident rutier cu pagube materiale.

Ce spune Poliția:

La ora 10.51 am fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Ciuperceni. În urma deplasării polițiștilor rutieri la fața locului, s-a stabilit faptul că în eveniment rutier au fost implicate 3 autovehicule, în urma căruia au rezultat pagube materiale.

Toți conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează în continuare cercetări pentru a se stabili cu exactitate modalitatea de producere a accidentului. Va fi soluționat ca și accident rutier cu pagube materiale.

Știrea inițială:

Un accident în lanț s-a produs în această dimineață, joi, 5 noiembrie, pe raza localității Ciuperceni din județul Satu Mare. În evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme.

În evenimentul rutier au fost implicate o autoutilitară și două autoturisme, iar în urma impactului unul dintre autoturisme a ajuns în șanț. La fața locului s-au deplasat patru pompieri militari ai Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. Mai multe persoane au fost transportate la spital.

La fața locului s-au deplasat, de asemenea, mai multe echipaje de Poliție, oamenii legii urmând să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Vom reveni cu detalii.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.