Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

FOTO/VIDEO. Accident mortal! Un BMW a intrat într-un TIR condus de un șofer din Satu Mare

Un șofer de TIR din Satu Mare a fost implicat într-un accident mortal, transmit colegii de la PortalCJ. Concret, un șofer în vârstă de 22 de ani din Suceava care se deplasa din direcția Baia Mare spre Dej s-a izbit cu fața de spatele unui TIR condus de un bărbat de 44 de ani din Satu Mare.

„Pompierii au găsit la fața locului un autocamion și un autoturism avariate, iar în autoturism se afla încarcerat un tânăr de aproximativ 20 de ani. Acesta prezenta traumatisme severe la nivelul capului și se afla în stare de inconștiență. Pompierii au acționat pentru a îndepărta portiera autoturismului, îndepărtarea bordului sub care se afla prins bărbatul și au folosit echipamentele din doare pentru a-l extrage din autoturism fără a-i agrava leziunile suferite”, a transmis ISU.

,,Un conducător auto de 22 de ani, din județul Suceava, care se deplasa pe DN1C, din direcția Baia Mare spre Dej, în afara localității Câțcău, a intrat în coliziune față-spate cu un anasamblu de vehicule, condus de un bărbat de 44 de ani, din județul Satu Mare. În urma impactului, tânărul de 22 de ani a fost rănit, fiind transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Cluj.

În urma leziunilor suferite, tânărul de 22 de ani a decedat.

FOTO-VIDEO: Dej24

10 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Era inconștient la momentul urcării la volan. Și cu volan pe dreapta!😱😪

  2. Kuka Răspunde

    Asa da!
    Merita premiul Darwin! Genele unui asemenea specimen nu merita perpetuate!
    Asta merita toti cocalarii care se cred z(m)ei, si cei care conduc masini cu volan pe dreapta!

    • Bă kucă Răspunde

      Bă kukă, tu nu ai nici o jenă (pardon am vrut să genă). De fiecare dată numai prostii spui. Ești grămadă. Ești încă destul de primitiv. Încă ești în stadiu de primată, după Darwin. Mai alaltăieri ți-ai dat arama pe față și acuma vrei să pari “intelijent”

      • Katz Răspunde

        Kukasu asta e varza..un complexat si frustrat in viata reala,vine in mediul online sa mai simta ca traieste.
        Un apel din partea multora : arunca-te intr-un canal.

      • Kuka Răspunde

        Mue tie si celuilalt supozitor katz! Adevarul doare!

  3. Satmarean Răspunde

    AUTOVEHICULELE CU VOLAN PE PARTEA DREAPTĂ TREBUIE URGENT RETRASE DIN CIRCULAȚIE DE PE DRUMURILE DIN ROMÂNIA PENTRU A SE PREVENI URMĂTOARELE EVENIMENTE !!!. SUNT ADEVĂRATE PERICOLE !!!

  4. BRAN Răspunde

    Nu trebuiau lăsate să circule de la început pe drumurile cu circulația pe parea dreaptă !!!

    • altu fără bmw Răspunde

      Da. Și în nici o țară europeană nu au fost lăsate fără să fie modificate. Doar la noi. Rezultatul se vede. Problema e cu acești tineri care nu au experiență, nici mașina nu o simt cum trebuie, sunt “young and restless” și drăcia asta are și tracțiune pe spate. Una-două fuge de sub tine.😱 Ca în cazul de față. Ori nu a păstrat distanța, ori a intrat la risc în depășire.

  5. Satmarean Răspunde

    Urgent retrase din circulație !!!

  6. Mauk inoxidabilul Răspunde

    Cum sa le scoti din circulatie? Tocmai ce mi-am inscris un Beemveu seria 5 ’02 ,ultra HD pe Bulgaria. Macar sa ma invart si io acu de sarbatori in sens, pana nu-l desfiinteaza gagiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.