Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO/VIDEO. Accidentul de pe Lucian Blaga, produs de un șofer beat. A fugit, dar a fost prins de polițiști

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului produs aseară pe bulevardul Lucian Blaga din municipiu. Vinovat de accident se face un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice, care după impactul cu un alt autoturism a fugit de la locul accidentului.

Ce spune Poliția:

Ieri, în jurul orei 18.45, pe Bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea ușoară a unei persoane. Un bărbat de 52 de ani, din localitatea Terebești care se deplasa cu un autoturism pe direcția Aeroport – centru, a pătruns pe sensul opus de circulație intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 45 de ani, din localitatea Negrești Oaș. După producerea evenimentului rutier conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției, fiind depistat de polițiști în jurul orei 20.00.

Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, ambilor conducători auto li s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a șoferiței. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Un comentariu

  1. Marian Răspunde

    Felicitari tinerilor polististi care au reusit sa il gaseasca atat de repede pe soferul vinovat! La locul accidentului erau 3 politisti care au facut treaba excelenta…fara sa blocheze prea mult traficul! Bravo lor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.