Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO/VIDEO. PSD Satu Mare și-a lansat candidații. Radu Cristescu, atac dur la Guvern

Partidul Social Democrat Satu Mare și-a lansat candidații la alegerile parlamentare. Radu Cristescu va deschide lista candidaților PSD Satu Mare la Camera Deputaților, iar Radu Roca va fi primul pe listă la Senat. Pe lângă deschizătorii de liste, președintele Organizației Județene a PSD Satu Mare, Ionuț Oneț, i-a prezentat și pe ceilalți candidați cu care social-democrații sătmăreni atacă alegerile din 6 decembrie.

,,Programul nostru de guvernare este efortul muncii celor mai buni specialiști din țară pe fiecare domeniu de activitate și am credința că odată cu implementarea acestui program de guvernare, o să aducem plus valoare în ceea ce înseamnă activitatea atât pe plan județean, cât și la nivel central. Venim în fața sătmărenilor cu o echipă de candidați alcătuită din profesioniști pregătiți să își aducă aportul pentru a fi o voce importantă în Parlamentul României”, a declarat președintele Organizației Județene a PSD Satu Mare, Ionuț Oneț.

Candidatul PSD Satu Mare la Senat, Radu Roca, a declarat că își dorește în continuare să își pună experiența profesională în slujba cetățenilor.

,,Am dovedit de fiecare dată, atât în calitate de viceprimar al municipiului Satu Mare, cât și în calitate de vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului că se poate face o administrație publică performantă, concentrată pe nevoile cetățenilor. Consider că în cei 20 de ani de administrație am dobândit o vastă experiență profesională pe care doresc în continuare să o pun în slujba cetățenilor”, a declarat Radu Roca.

Radu Cristescu, candidatul PSD Satu Mare la Camera Deputaților a lansat un atac dur la adresa Guvernului liberal.

,,Din păcate, această campanie electorală se organizează sub înaltul patronaj al celui mai corupt guvern post-decembrist, al celui mai incompetent guvern post-decembrist, al celui mai mincinos guvern post-decembrist. Lupta cu pandemia au pierdut-o. Să organizezi alegeri pe vârf de pandemie, cu zece mii de infectări zilnice și peste o sută de morți, trebuie să fii inconștient și acesta se numește genocid sanitar. Este corupt pentru că au furat ventilatoarele de la terapie intensivă și măștile de la persoanele defavorizate. Este mincinos pentru că au promis că vor mări pensiile, dar au mințit. Că vor dubla alocațiile, au mințit, că vor mări salariile profesorilor conform legii, au mințit. Își bat joc cam de toată lumea, inclusiv de medicii din prima linie”, a declarat Radu Cristescu.

Candidații PSD Satu Mare la alegerile parlamentare:

Camera Deputaților

1.Cristescu Radu-Mihai

2.Tibil Ioan

3.Micle Adrian

4.Ilieș Cristina-Marina

5.Balogh Daniel-Bela

6.Sorian Bianca-Sorina

7.Filip Cătălin Marian

Senat

1.Roca Radu-Tiberiu

2.Durla-Pașca Mihai-Călin

3.Avorniciți Mariana-Nicoleta

4.Tișea Lucian-Ciprian

Video AICI.

10 comentarii

  1. Inocentiu Răspunde

    Dar govorache? Nu candideaza

    • Gabi Răspunde

      Nu il lasa cazierul….da are lingai prezenti in imagine candidati de nadejde pentru un viitor stralucit in satmar!

  2. Internaut Răspunde

    Alt papagal mai penibil ca Radu Cristescu nu ati gasit? :)))))

  3. pitzi Răspunde

    du-te si plateste-ti intretinerea,marțe fripte care esti! daca esti stramtorat cere-i lu govoride!

  4. Gigi Răspunde

    Tibil injura psd din postura PD_L ista, in 2009 la greu….da ii bun de viitor, cristescu o catastrofa de om din toate punctele de vedere, aspirantul de vice la cj onet poponet zero barat profesional….ce mai salveaza roc da slabut….astia sunt somitatile lui govor aserviti care nu ii ies din cuvant….jalnic jalnic!

  5. Lica Răspunde

    Am vb cu socolan si i_am dat cate 100 de lei pe cap 400total pe zi cat tine campania sa dea de esec acestor bagabonti….a zis ca se rezolva ca si govor le_a rezolvat preotesele…..si eu am acasa un adevarat altar la care ma rog in fiecare seara sa nu iasa aceste loaze absolute!!!….doamne ajuta!

  6. Brb Răspunde

    Ar cam trebui schimbate generatiile la toate partidele de carton vechi…..

  7. Aldo Răspunde

    Fosile post si fost – comuniste. Huoooo.

  8. Xman Răspunde

    Dl Onet de munca cand ai de gand sa te apuci, ca ai ramas blocat cu ajutorul lui Nagy Otto in telemunca din luna martie!!! Pentru salariul pe care il incasezi de la RAIF Satu Mare ar trebui sa si muncesti!!! Va bate DNA-ul la usa la amandoi ca la Dragnea, pentru ca incasezi salarii necuvenite!! Nu inteleg cu poti fi platit cand tu nu lucrezi nimic si te ocupi doar de campania PSD-ului!!! Oare astia de la PNL stie ca Nagy Otto te tine in brate in loc sa te dea afara??!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.