Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

FOTO/VIDEO. Romeo Pop, noul președinte al Organizației municipale PNL Satu Mare

Romeo Pop a preluat șefia Organizației municipale a Partidului Național Liberal Satu Mare. Anunțul a fost făcut de Adrian Cozma, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc astăzi la sediul PNL Satu Mare.

,,Am răspuns mesajului primit la alegerile locale pe municipiul Satu Mare și am cerut organizațiilor să ia măsuri și trebuie recredibilizăm filialele locale acolo unde lucrurile nu au mers bine. Municipiul Satu Mare este una dintre filialele unde, din păcate, lucrurile nu au mers bine deloc, iar noi am înțeles acest lucru. (…) Punem preț pe valoare și pe seriozitate. Asta am făcut când am hotărât împreună că cea mai bună soluție pentru organizația municipală este Romeo Pop, care a fost numit președinte interimar al organizației municipale a PNL Satu Mare”, a declarat Adrian Cozma.

Noul președinte al Organizației municipale a PNL Satu Mare a declarat că va rămâne ,,același om deschis, conectat la realitățile Sătmarului”.

,,Am o oarecare experiență în spate, și de ani și de școală și de cei mulți ani petrecuți în Partidul Național Liberal, de meseria mea și de ultimii patru ani în calitate de consilier local unde am făcut parte din două comisii principale, și anume cea de buget și cea juridică al căror secretar am fost și mi-am făcut datoria acolo. Am să rămân același om deschis, conectat la realitățile Sătmarului, voi rămâne același om transparent. Vreau să mai spun că vrem să schimbăm radical percepția populației vizavi de modul nostru de acțiune, în sensul că ne vom ține de cuvânt întotdeauna, vom avea o abordare corectă cu societatea civilă”, a declarat Romeo Pop.

În urma analizării rezultatelor de la alegerile locale din 27 septembrie, pe lângă Organizația Partidului Național Liberal din Satu Mare și-au mai schimbat conducerile și organizațiile din Carei, Tășnad și Negrești-Oaș.

6 comentarii

  1. Nicoara Răspunde

    Radu Nicoara, presedintele organizatiei municipale care la ultimele alegeri a obtinut 4 locuri in Consiliul Local, este inlocuit cu presedintele organizatiei municipale din 2016, Romeo Pop, care atunci a obtinut 3 locuri in Consiliul Local. Bravo liberali! Adrian Cozma se inconjoara doar de lingai.

  2. Mircea Răspunde

    Cum să numeşti osemenea oameni în fruntea municipiului , oameni fără ocupație şi fără caracter .Nişte ratați profesional .

  3. Satmarean Răspunde

    PNL Satu Mare a murit! PDL se va uni cu PMP și renaște partidul lui Băsescu!

  4. Iacob Răspunde

    O decizie total neinspirată a actualei conduceri interimare a PNL Satu Mare ! Nu am nimic cu domnul Pop , dar Nu cred că are nici o calitate care sa-l recomande pentru aceasta functie , veche/nouă , politică.
    A fost înlocuit Radu Nicoară doar pentru că nu a făcut și nu face parte din ,,gașca” de prieteni lăudaci lingușitori a actualului președinte interimar. Din păcate Cozma se înconjoară de foarte multe nulități, iar acest fapt o să-l coste amarnic pe termen mediu și lung.

  5. ion Răspunde

    numa fata de lideri politici nu au agarici astia…..cat despre recomandari…..vocea si talentul!:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.