Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Gabriel Leș, reacție tranșantă după ce un membru USR a jignit electoratul PSD

Gabriel Leș reacționează după ce membrul USR Andrei Caramitru i-a jignit pe votanții PSD, spunând despre ei că sunt „leneși și proști”, oameni fără educație, fără bani și fără prieteni. Senatorul sătmărean cere control psihiatric pentru oamenii care vor în funcții publice.

Redăm mai jos, integral, reacția senatorului Gabriel Leș:

,,Ilustrul lider USR, Andrei Caramitru, a spus despre o treime din electoratul României, mai exact despre votanții Partidului Social Democrat, că sunt “leneși și proști”.

Evident că am fost furios, însă ulterior am realizat că există și un aspect util. Sunt scutit de efortul de a vă face să înțelegeți cât de periculoasă este această frăție a urii!

Din acest moment devin un susținător fervent al introducerii controlului psihiatric pentru oamenii care aspiră la funcții publice.”

6 comentarii

  1. Bogu Răspunde

    Andrei Caramitru nu a mintit, dar a jignit.

  2. Gyuri Răspunde

    Bogu,plus?!?!?!
    Și voi, o să îi votați in continuare?
    Pe psdei?
    Căci tare îmi e, că o să iasă majoritari, in SM.
    Că mna, daci liberi, uită repede.
    Aaa! Aproape am uitat.
    Daci liberi mai sunt si divizați.
    Adică nu țin unul cu celalalt.
    Ei sunt doar liberi.
    Și votează toate prostiile, începând cu psd și continuând cu per, aur, ppusl,
    udmr, fără să conștientizeze că cele menționate mai sus sunt defapt sateliți ai psd, aruncați la bătaie pt a rupe voturi de la usr si pnl.
    Dar mna. Daci liberi suntem de 30 de ani.

  3. Igo Răspunde

    Iara tu, mă pocăit nenorocit!

  4. Ardeleanul Răspunde

    Te simti cu musca pe caciula pocait spurcat, cand ai fost angajat la o anumita primarie din judet aproape doi ani fara sa te prezinti o zi la lucru, asta cum se cheama.Hotie pe fata nu stiu cum va rapda pamantul paduchiosi dracu.

  5. vasile Răspunde

    La un test psihologic facut pe bune de mari specialisti / ex> Acad. Enatescu / Dumnezeu sa l odihneasca in pace / si dumneata D-l Les Ai fi picat examenul. In PSD se vede totusi o schimbare vin alti oameni mult mai energici si cu priza la public ex D-l Cristescu.
    Oricum ati fost mult prea multi ani in functii importante in Bucuresti, iar rezultatul pentru judetul Satu Mare a fost zero barat. Cu toate acestea aveti sansa sa mergeti inapoi la primarie din comuna Racsa sau director de cabinet la Radu Cristescu – daca va accepta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.