Ultima actualizare: azi, 09:00

Locale

Grupul Producători Sătmăreni, dizolvat pentru a treia oară. Mesajul Marcelei Papici către raportorii de serviciu

Grupul Producători Sătmăreni înfiinţat de către Marcela Papici a fost dizolvat pentru a treia oară.  Vestea i-a revoltat pe mulţi sătmăreni care îşi comercializau produsele prin acest grup dar şi pe sătmărenii care căutau produse autentice sătmărene, direct de la producători.

“Nu asa mi-am dorit sa-mi incep ziua dar, de nevoie, o facem iar si pe asta: grupul Producatori Satmareni a fost dizolvat! Din nou! Va invit in noul grup! Va rog sa ma ajutati, invitandu-va prietenii. Pana la urma chiar va trebui sa demonstram ca:” Nu pot ei desfiinta cat putem noi construi!”. Pe voi, raportorii de serviciu, a caror fapte au dus la dizolvarea grupului, va iert si va binecuvintez! Noi, mergem mai departe! Sanatosi sa fim ca restul se aseaza! Pe 6 decembrie, ne vedem la vot!  Ma gasiti pe buletinul de vot pentru Camera Deputatilor, pozitia 30 (pag 8)!

PS Am primit interdictie de a mai posta asa ca, va rog sa ma ajutati cu distribuirile postarilor! Multumesc!

Ma ajuta si un like la pagina mea oficiala: Marcela Papici!”, a transmis Marcela Papici.

Cei care dorsc să intre pe noul grup o pot face aici.

18 comentarii

  1. Nu vrem grupul vostr Răspunde

    De fiecare data cand se reconstruieste acel grup.. primesc zeci de invitatii uneori chiar mai multe de la o singura persoana… faceti spam si primiti din cauza invitatilor voastre report spam. De aceea se dizolva grupul dvs pt ca sunteti prea agresivi si enervanti cu grupul vostru..

  2. Sm Răspunde

    Este un grup folositor,care a ajutat multă lume în vremurile astea. Trebuie văzut utilitatea grupului nu inițiatoarea și păcatele ei.

  3. Nu vrem grupul vostru Răspunde

    Pai e foarte simplu, cine vrea sa se inscrie in grup sa se inscrie si sa isi vada de afacerile lor. Au toata libertatea si suportul meu dar atat timp cat primesc 10 invitatii zilnic pot sa fiu deranjat si sa dau click nu vreau sa accept invitatia si sa bifez “ma deranjeaza” . Acest lucru multiplicat cu numarul oamenilor pe care ii enervati = dizolvare. Concluzia este sa va vedeti de treaba si nimeni nu o sa va dizolve grupul.

  4. Mae Răspunde

    Du-te la gară ai o față atît de falsă

  5. apropo Răspunde

    Mi se pare foarte interesant cum portalsm se urzica de fiecare data când se întâmplă asta…
    Nu am nimic cu grupul, mi se pare o idee buna, pot trece și peste partea de spam… Însă când deja apare madam și apropiații ei pe grup cu postări cu iz electoral, mi se face greata…

  6. unu Răspunde

    după 6 decembrie nu-l mai dizolvă nimeni, da nici madam Papici nu va mai fi curioasă de grup.

  7. John Doe Răspunde

    Nu ar fi mai bună o platformă online?www.producatorilocali.ro unde fiecare producător să-și facă un profil și să-și prezinte marfa. (Preț, poze, etc.) Ar ușura căutarea produselor + ar putea fi un sistem de rating oferit doar de către cumpărători și care ar apărea in dreptul producătorului. Astfel teparii ar fi cu rating mic, și lumea ar fugi de ei. + In acest fel nu sar mai desființa “grupul”.

  8. Taranu Ion Răspunde

    E foarte buna initiativa cu “producători locali” ce își pot desface produsele pe o piață . Fie ea și online.

    Doar ca facuta altfel.

    Ceea ce vreau sa subliniez e modalitatea foarte subiectivă și ilegala prin care se face acest tip de comerț.

    Si eu sunt producător AUTORIZAT !!!! , monitorizat de autoritățile sanitar veterinare .
    Autorizație inseamna cadru legal , inseamna investitie in spatii, utilaje , inseamna igiena ( soluții dezinfectante pt diferite tipuri de utilaje , pardoseli… etc.) Înseamnă spatii cu temperatura controlată, inseamna teste de sanitație periodice și analize .
    Mai mult decât atât, daca o persoana Autorizată fie PF.. SRL… etc. scrie pe eticheta ” fara zahar” atunci e fara zahar. !!!!!

    O activitate autorizată implica taxe și generează taxe.

    Niciodată nu voi putea concura cu doamna casnică ce face muraturi sau bulion sau sacrifica animal într o anexă gospodărească.

    Parerea mea e ca acest tip.de.comert necontrolat nu poate fi încurajat intr o societate normala.

    Mă îngrozesc când vad ca se vând dulceturi “fara zahar” .. prăjituri pt evenimente cu zeci de persoane fără buletin de Analiza, săpun de față facut in bucătărie sau carne tranșată lângă grajd .
    Sau pălincă de” pruna ” la.15…20 lei ..

    Exemplu: pt 1 litri de pălincă de prune ai nevoie de min 10.kg prune. Prunele costă 2- 2.5 lei pe kg.
    Acuma.faceti un calcul ..

    A vinde ” la.negru ” .și neautorizat e un afront adus celor care aleg să respecte legislația.
    ( cu scuzele de rigoare celor ce o fac Pe acest grup ) .

    Nu sunt unul dintre cei care au raportat grupul, dar sunt unul care își desfășoară activitatea legal , autorizat și cu casă de marcat .

    A incuraja acest.tip de.comert nu denota decat degradare și goană după chilipiruri specifică unei clase sociale nepregătite sa intre intr o societate civilizată.

    Cu asemenea acțiuni, MARCELA PAPICI , nu aveti ce cauta pe listele candidatilor pentru parlamentul României.
    România trebuie să scape de asemenea practici !

    • Orășean Răspunde

      @Taran ,ce câștigăm dacă plătim taxe la stat,nimic. În schimb primim o mare p..a. Bine fac oamenii, și eu înainte ziceam să se plătească taxe, să se elibereze bonuri,etc. Acum când am văzut ce primim în schimb daca aș putea, totul aș face la negru. Iar despre calitate ce să zicem, sunt bune alea verificate din comerț care conțin numai Dumnezeu știe ce,te plictisești să citești eticheta . Omul de rând nu cred că are acces la toate prafurile folosite în alimentație. Ex,cu palinca nu e concludent, dacă am propria livadă și un an cu supra producție,fac multă pălincă,nu cumpăr prunele,iar dacă vreau bani rapid o dau mai ieftin.

    • Tot un Ioan Răspunde

      De ce nu faci tu un grup după ideile și cerințele tale?

  9. Esti un prost orassn Răspunde

    Crezi ca esti destept… dar te scufunzi in prostie, si pe langa asta mai si ai o influenta negativa pentru oamenii din juru tau. Surpriza cea mai mare e ca tu defapt ii invinovatesti pe altii cand tu incurajezi chiar sistemul pe care il urasti. Ca sa iti traduc: furtul. Putem sa furam ca si altii fura de la noi. Fraiere statu nu e un spiridus invizibil, statul = oamenii care traiesc in tara respectiva. Tu furi si te plangi ca altii te fura.

  10. Orășean Răspunde

    Plătește tu taxe la stat fraiere. Plătesc lunar sute de lei la stat pt sănătate și ce primesc în schimb. Și minunatul test covid trebuie plătit. Plătim impozite,accize,taxe de drum,etc și rezultatul o mare MU.3 pt popor. Calculează de desteptule din salariul tău câți bani merg la stat sub o formă sau alta, atunci vei vedea cine-i hoțul.

    • Taranu Ion Răspunde

      Sunt De acord cu tine ca banii din taxe nu sunt cheltuiți eficient de STAT. Asta poate fi și este frustrant.
      Dar nu e o solutie sa.nu mai plătim taxe .
      Nu e o solutie sa ne desfășurăm activitățile comerciale si de producție la usa cortului…. doar pt ca putem.

      Soluția e sa.se colecteze eficient taxele și să se cheltuiască ( investească) și mai eficient. Doar asa ne putem dezvolta ca țară.
      Si pt asta avem o șansă ( ignorată de multi) in 6 Dec.

      • H&R Răspunde

        @Taranu Ion, eu zic ca ai dreptate. Dar pe cine o sa alegi pe 6 dec? Ca totul va fi la fel daca nimerim bine, daca nu atunci si mai rau. Mare problema.

  11. Taranu Ion Răspunde

    Eu sunt apolitic.
    Dar.votez.pe cei care n au mai fost
    Pe cineva care pare că vine cu idei noi și un concept de normalitate.
    Societatea asta are nevoie de ceva nou.
    .

    • c-block Răspunde

      Bine. Doar că eu am impresia că acel ceva nou este de fapt ceva vechi și reambalat. Sunt prea multe semne de întrebare referitoare la relația dintre candidații neprihăniți propuși și ceva instituții apuse. Nu e vorba de o persoană sau două. Să nu am dreptate. Dar când sunt mai multe cazuri de astea nu mai poate fi vorba de ceva accidental.

  12. taranu ion Răspunde

    nu stiu, n am detalii legat de ce ai scris.
    Dar daca nici de data asta nu vad / simt schimbare…data viitoare votez…. Partidul Taranesc din Canada …..

    • c-block Răspunde

      Eu zic că deja poți să pregătești votul viitor.😰 Repet, să nu am dreptate. Eu aș fi cel mai fericit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.