Ultima actualizare: azi, 14:04

Locale

VIDEO. Pro România: ,,Sistemul sanitar este depășit’’. Acuzații la adresa președintelui și guvernului

În cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc astăzi, Adrian Ștef, candidatul Pro România Satu Mare la Senatul României, a declarat că atât președintele Klaus Iohannis, cât și premierul Ludovic Orban ignoră prolemele cu care se confruntă sistemul sanitar întrucât, spune Adrian Ștef, cei doi sunt preocupați să pregătească alegerile.

Adrian Ștef a vorbit și despre cazul unui sătmărean infectat cu coronavirus, care a decedat ieri la Spitalul Județean Satu Mare, așteptând să fie transferat la unul dintre spitalele COVID din județul Satu Mare.

,,Ce s-a întâmplat la Satu Mare demonstrează încă o data că sistemul sanitar românesc este depășit, iar guvernul din martie nu a fost în stare să pregătească creșterea numărului de paturi de la ATI. Și la Satu Mare ei se mândreau că au crescut cu 50% numărul de paturi. Au crescut cu 10. Din acest cinism pe care îl demonstrează atât președintele Iohannis, cât și guvernul Orban, din păcate vedem că nu contează deloc sănătatea, siguranța românilor. Sunt în stare să calce peste cadavre, doar să-și poată materializa acum acel procent pe care ei îl așteaptă încă, de 31-32%. Eu cred că o să aibă surprize mari”, a declarat Adrian Ștef.

Liderul Pro România a mai spus că se vorbește prea mult despre un vaccin care nu există, în vreme ce sistemul sanitar e depășit.

6 comentarii

  1. eu Răspunde

    Cind erati voi la putere , ce ati facut?

  2. Jony Răspunde

    Petrica te asteapt strungul, esti gata ca bateri nu mai pupi tu parlament pana_i p..a!!! Carate kid stefanel la bransat alarme la folda este nevoie de muncitori calificati si tu ai 3facultati ,educatie ,fizica si sport ,esti apt si competent peste masura!!!,asa ca baieti cu fruntea sus spre munca de jos ca la cea inalta ati fost si nu ati dat dovada de nimic!

  3. Opinie Răspunde

    In Japonia din 10 unu-i destept si ala in conduce pe cilalti . In Romania din 10 noua sunt destepti pe car-i conduce al zecelea p ……t.

  4. bombom Răspunde

    olec si bolec in actiune. ei acuza pe toata lumea, doar pe ei nu se vad. papitzoii dracului. mars la munca ca ati fost platiti degeaba atatia ani. degradatii satmarului . a mai ramas Tasnadul de unde sa suga bani, ca nahhh, primarul e pro , pro…fesori de furat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.