Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

LIVE | Marcela Papici, candidat independent la Camera Deputaților, în direct la PortalSM – Alegeri Parlamentare 2020

Marcela Papici, candidat independent la Camera Deputaților, în direct la PortalSM – Alegeri Parlamentare 2020, emisiune moderată de jurnalistul Gil Pietrar:

 

5 comentarii

  1. Alice Răspunde

    4❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – taplink.cc/pdastys

    • Subiectiv Răspunde

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  2. Bate-ti coasa Răspunde

    Va rog sa nu mai faceti spam pe facebook cu grupurile Dvs. primesc zeci de invitatii sa ma adaugati pe grup si eu nu doresc, va tot dau block si report pentru spam si cu siguranta si altii fac acelas lucru pentru ca vi sa suspendat grupul respectiv de mai multe ori si imi aduc aminte ca apoi ati facut spam cu mesaje ca cineva din politica in cardasie cu facebook va suspenda grupul… voi o faceti prin prostia voastra. Si faceti un grup nou si iarasi incepeti cu spamul… va rog da va mutati in Debrecen sa faceti acolo producatorii locali.

  3. Papiculo (mui grande cullo) Răspunde

    Fă dacă vrei sa intri pe terenul de joc,mai bagă un pic de joc de glezne ,niște genuflexiuni ceva,ca la câta osânza ai acumulat,tu faci infarct doar cât îmbraci echipamentul!Nu poți sa stai in tribune,asa-i?Pa deh ,in tribune tre sa plătești belet,semințe,etc,pe teren mai driblezi și tu un contract,mai fentezi un parandărăt,mai înscrie un citymanager in poarta ta ,îți iei revanșa și bifezi un post de manager de spital din ofsaid,dar cum am mai văzut o mai dai și in bara și uite Acu nu ești nici măcar rezerva ,nu ai mai prins lotu’ ,nu bifezi selecții,rămâi fără palmares și cică și ăștia de la DNA vor sa mai cerceteze câte ceva,cum a fost cu fanta de lumina care te-a orbit când ai dat niște contracte pe sub mâna ca tot erai in ofsaid.

  4. Heydrich Răspunde

    imaginati-va cand venea amu 7 ani Strabagul, Nepi sau oricare si s-au pus la masa, cu doamna , cu Babut, cu Coica. Sa vezi acolo discutii intelectuale in legatura cu dezvoltarea orasului. Multumim USL pentru cei 4ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.