Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Radu Panait, candidatul USR PLUS, spune clar: “Fără pensii speciale!”

În ultimii 30 de ani vechea clasă politică a avut grijă să-și asigure nenumărate facilități, beneficii și privilegii. Pentru mulți dintre ei, câștigarea alegerilor nu a însemnat altceva decât furt din banul public și, implicit, îmbogățirea lor și a apropiaților.

Din nevoia acută de schimbare a luat naștere Alianța USR PLUS. Această alianță propune oameni noi și un altfel de a face politică în România, fiind mai mult decât o formațiune politică, ea reprezintă speranța oamenilor cinstiți din România.

Unul dintre angajamentele de guvernare ale Alianței este reprezentat de eliminarea tuturor pensiilor speciale și egalitatea românilor în fața pensiei. Radu Panait, candidatul USR PLUS pentru Camera Deputaților, declară: “Vom elimina inechitățile nedrepte din societate. La contribuție egală, pensie egală. În 2020, România va cheltui peste 10 miliarde RON doar cu pensiile speciale. Deși vechea clasă politică afirmă că își dorește desființarea acestor pensii, ele au tot crescut și s-au adăugat noi categorii de pensionari speciali. Între 2016 și 2019, suma totală cheltuită de statul român pe pensii speciale a crescut cu 57%!”


Sursa: USR PLUS Satu Mare

6 comentarii

  1. Adi Răspunde

    Vai de capul tău, dacă ajunge ăsta deputat apoi totul e posibil în România. Cum să votezi cu o gascâ ca ăsta .

  2. Eu Răspunde

    Da multe poti sa promiti.

  3. H&R Răspunde

    Dar la cine sa nu fie pensia speciala? Ca cine are acum o sa aiba si incolo. Praf in ochi. La amaratii de pensionari sigur nu.

  4. Alice Răspunde

    3❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – taplink.cc/pdastys

  5. Liliana Răspunde

    Am inteles ca in data de 04 decembrie 2020, toti parlamentarii USR isi vor da demisiile/depune mandatele sau ce formula juridica are efect, astfel incat sa nu beneficieze de pensii speciale!! Sa vedem daca se tin de cuvant, cel putin ei sa nu impovareze bugetul de stat, daca parlamentarii “cei vechi”nu vor sa faca asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.