Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

LIVE | Mitruț Ciorba, candidatul PMP la Senat, în direct la PortalSM – Alegeri Parlamentare 2020

Mitruț Ciorba, candidatul PMP Satu Mare pentru Senatul României, în direct la PortalSM – Alegeri Parlamentare 2020, emisiune moderată de jurnalistul Gil Pietrar:

6 comentarii

  1. ..... Răspunde

    Da pacaliciul asta de unde a picat,ce fata de fraierica are!!!

  2. Gheorghe Răspunde

    Serios?Pacalici zici?…dar oare roca,stef,petric,cristescu,tibil,gant, panait… Candidații UDMR pentru Camera Deputaților: Magyar Lóránd, Nagy Szabolcs, Szőcs Péter, Németh Szabolcs, Tóga Ștefan, Fanea Imola și Gindele Imre.

    Senat: Turos Lóránd, Găman Mihai, Szejke Ottilia si Thorockay Sándor Antal….da ce sa mai zic de ceilalti care ne-au reprezentat(oare chiar au facut-o?)pana acum?…vi se par mai breji decat acest pacalici(cum ii spui dumneata)?…TOTI O APA SI-UN PAMANT….era sa-l uit pe gabi les…asta era mai breaz?
    Baiatul asta incearca si el ceva.Ramane de vazut ce va reusi dar mi se pare ca nu este nevoit sa fie in parlament…pana la urma are tot dreptul sa candideze….ca oricare cetatean roman care nu are interdictie prin lege sa nu candideze.

    • Ph Răspunde

      “Gheorghe Ciorba a marturisit, la fel ca si in denuntul facut in fata procurorilor DNA ca a apelat la Ioan Muresan pentru ca dorea sa castige doua licitatii la care participa baiatul sau, licitatii organizate de Regia Nationala a Padurilor.”
      El e? Baiatul tatii? Ce coincidente cu plozii marilor “afaceristi” din zona :-))))

      • cetateanul Răspunde

        El e! 🙂 E bun la parlament! Are deja intrarea facuta. Doar nu va asteptati sa fie vreunul fara vreun contract interesant sau vreo buba-n cap…

  3. Alice Răspunde

    17❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – togetherforever.website

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.