Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Sătmărean cu COVID, internat la ATI, are nevoie de plasmă. Apel la donatori

Un sătmărean infectat cu Covid-19 are nevoie urgentă de donatori. Bărbatul este internat pe Secția de Terapie Intensivă, iar pacienții care au trecut cu bine peste infecție și au grupa sanguină A 2 negativ sunt rugați să devină donatori.

,,Dragi satmareni. Vin cu o rugăminte la cei care au fost infectati cu SARScov (Covid) pentru un pacient – Laza Dorin Alin internat la ATI, care are mare nevoie de plasmă având grupa A II NEGATIV. Cei care aveti aceasta grupa și ați trecut prin boala si sunteți dispuși să donati, va rog sa mergeți la Centrul de Sânge Satu Mare. Va multumesc!”, se arată în apelul unei asistente de la Unitatea de Primire Urgențe.


Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare

Adresă: Strada Ravensburg 4, Satu Mare

Program: Luni – vineri, 7.30 – 12.00

Telefon: 0261 769 489

 

3 comentarii

  1. Crisan Cristina Răspunde

    Buna seara eu am grupa de sânge A2negativ, se vede prin testul se sânge dacă am anticorpi? Eu nu m-am testat dar am avut simptome (fără gust fără miros oboseala , dar fără febra)și am stat in izolare din proprie inițiativa! Eu vreau sa donez dacă am anticorpi doar sa ma sfătuiți ce am de făcut!

  2. IOAN FECHETE Răspunde

    Am vrut sa donez eu dar miau zis ca trebuie sa achit contravaloarea testului covid ,nu imi permit deoarece am achitat deja 2 teste pt mine ,rusine .

  3. Laza Melinda Răspunde

    Vă rog să vă adresați Centrului de Transfuzii Satu Mare pentru mai multe detalii.Va multumesc frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.