Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

LIVE | Radu Panait, în direct la PortalSM – Alegeri Parlamentare 2020

Radu Panait, candidatul USR-PLUS la Camera Deputaților, în direct la PortalSM – Alegeri Parlamentare 2020, emisiune moderată de jurnalistul Gil Pietrar:

20 comentarii

  1. Adi Răspunde

    Cum de în vremea lui Cioloş firma lui a avut un profit uriaş ,iar ulterior vai de mama lor .Satanişti nu au pus mâna pe Biblie .

  2. c-block Răspunde

    “Votați-mă. Sunt Radu Panait”. Și cam atât😱😰
    Tot nu am înțeles ce propune USR în afară de #fărăpenaliînfuncțiipublice.

    • Gicu Hugi Răspunde

      io am inteles de ce sunt asa multi analfabeti… nu vor sa citeasca https://www.usrplus.ro/40_de_angajamente_la_guvernare

      • c-block Răspunde

        Astea-s declarații din alea care dau bine pe sticlă. Cum, cu cine și din ce fonduri???
        Ce scrie acolo în intenții nici în trei mandate de guvern consecutive nu se pot realiza. Fizic este imposibil. Oricum nu găsesc măsuri concrete de implementare doar declarații la modul general.

        • Gicu Hugi Răspunde

          scrie totul acolo in programul integral, sunt 320 de pagini

          asa-i ca ti-e lene sa citesti?

          • c-block

            Este o mică-mare diferență între noi. Eu trebuie să lucrez ca să câștig banii tu în schimb văd că lucrezi ca și postac. Eu nu am timp de romane foiletoane. Am școală cât trebuie chiar și mai mult decât la un om de rând și dacă pe mine nu mă convinge atunci ce priză să aibă acest SF de program la omul obișnuit și dezamăgit de actuala clasă politică? Mesajul politic trebuie să fie scurt, concis și la subiect. Convingător. Ai văzut ce a fost la vot pe județ. Panait ce a luat pe Satu Mare în rest pe județ USR a fost varză. Nu de răutate spun. Omul simplu fost votant PSD sau altceva nu pricepe vreți voi. Apoi dacă ai pretenția ca moșul din nu știu ce cătun să-ți citească enșpe pagini, apoi ești mai mult devât naiv!

          • Gicu Hugi

            Fals. Diferenta intre mine si tine e ca io mai si citesc in timpul liber chiar daca am si un loc de munca. Fa-ti timp liber si citeste si tu. Ii datoria cetateanului sa se informeze si abia apoi sa puna intrebari. Cum crezi ca ar putea sa rezume un candidat un program de 320 de pagini intr-o singura ora?!

  3. c-block Răspunde

    @Gicu Hugi, am observat în perioada alegerilor locale că ai ochi și urechi numai pentru usere. Să-ți fie de bine! Dar dacă tu crezi că în situația nebună actuală datoria omului este ca să citească 320 sau oricâte sute de pagini de la enșpe partide cu enșpe programe…?😱
    Trezește-te! Mulți au deja probleme cu ce mănâncă!
    PS. Și eu cutesc li mai și lucrez. De fapt mai mult lucrez. Dacă e de citit ceva eu prefer beletristica sau pentru delectare un roman polițist sau SF. Astea cu visele fierbinți usere nu-mi sunt între priorități.
    PS2. De aia nu prucep oamenii ce vreți because e un volum prea mare de informații. Nu cred că nu puteți să faceți un rezumat. Mai degrabă nu vreți. Apoi să nu vă mirați că vă blocați la 15-18% pe plan național.

  4. Unu' Răspunde

    @Radu Panait: Sunt unul dintre miile de sătmăreni care te-am votat pentru funcția de primar și/sau consilier local!
    Te rog să-mi explici de ce ne desconsideri în halul ăsta și dai bir cu fugiții în parlament?!?
    Cum rămâne cu promisiunile făcute în campania pentru locale?
    Te-ai angajat să faci o treabă, iar acum o lași baltă și uiți de promisiuni, pentru o perspectivă mai convenabilă pentru tine!! dar cum rămâne cu noi, cei care ne-am pus speranța în tine???
    Te asigur, eu personal NU te votez! Rămâi și îndeplinește-ți cel puțin jumătate din promisiunile făcute, zbate-te să devii viceprimar, rămâi consilier local, treaba ta, doar fă-ți treaba pentru care ai primit votul meu, și apoi mai discutăm!1

    • ... Răspunde

      Da.🤔
      Și când ziceam că această campanie pentru locale este doar o trambulină pentru că se vrea în Parlament unii săreau pe mine. E trist. De ce să-l mai votezi dacă nici nu are de gând să-și respecte promisiunile? Un ambalaj gol.😰

    • Nha Răspunde

      No mhai , ii chestie de matematica politica , nu mere nicaieri . La alegerile parlamentare conteaza nr de voturi / cap de partid ( era sa zic altceva ) , care ulterior se redistribuie in teritoriu .Fiind el cu cele mai multe voturi pe jud SM normal ca e aruncat in lupta sa ia cat mai multe . Asta-i tot .

    • Gicu Hugi Răspunde

      o explicat in interviu… o zis ca poate ajuta mai mult judetul decat altii ca parlamentar decat fata de un consilier. Vrei sa ajunga acolo unul ca petric, bran, les, lorand si toate gunoaiele care n-au facut nimic? a zis ca de nu devine parlamentar atunci va ramane consilier

  5. LILI Răspunde

    Cum se numeste exact firma administrata de d-voastra d-le Panait, sa vedem si noi cati angajati a-ti platit, ce profit, cifra de afaceri aveti??
    Daca spuneti ca sunteti cu transparenta in administratie si institutiile statului demonstrati-o si in privat!

  6. LILI Răspunde

    Cum se numeste exact firma administrata de d-voastra d-le Panait, sa vedem si noi cati angajati a-ti platit, ce profit, cifra de afaceri aveti??
    Daca spuneti ca sunteti cu transparenta in administratie si institutiile statului demonstrati-o si in privat!
    Daca bine am gasit pe Internet, firma se numeste RP NET MEDIA SRL, care pana in 2016 era pe pierdere de mai multi ani si din 2017 a “explodat”, anul trecut firma declarand un numar mediu de angajati 3 persoane, dumneavoastra si cine mai sunt celelalte 2 persoane??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.