Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Municipiul Satu Mare, în pragul carantinei totale! Decizia, în mâinile autorităţilor

Municipiul Satu Mare se află în pragul carantinei totale. Potrivit surselor PortalSM, autorităţile iau în calcul dacă să impună carantina sau nu deoarece numărul infectaților a crescut foarte mult în municipiul Satu Mare, astfel că ar fi fost depășit pragul de 6 infectări la mia de locuitori, ceea ce impune măsuri suplimentare, precum carantinarea. Oficial, nimeni nu a făcut încă niciun anunț.

Potrivit protocolului, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică, pe baza statisticilor, trebuie să propună Comitetului Județean pentru Situații de Urgență introducerea carantinării.

Sursele PortalSM informează că decizia ar putea fi luată marţi şi pună în aplicare începând din noaptea de miercuri spre joi, pentru o perioadă de 14 zile.

La nivel de judeţ incindenţa este de 4 cazuri la mia de locuitori.

Introducerea carantinei implică luarea unor măsuri ca în perioada situaţiei de urgenţă. Vor fi reintroduse declaraţiile, chiar şi până la magazin, iar angajatorii vor trebuie să elibereze adeverinţe muncitorilor. De asemenea, vor fi filtre de Poliţie la intările şi ieşirile din oraş. Poliţiştii vor verifica declaraţiile.

10 comentarii

  1. 😂😂+Bika+😂😂 Răspunde

    Interesant…. numai pe 14 zile va fi oras carantinat! De ce numai 14 zile? Pentru ca dup’aia sã putem merge la vot?!?! Sa meargã **** lui calu’!

    • realitatea Răspunde

      Stai liniștit că nu are cum să scadă cifrele. Mai ales că și acum așa ne bagă în carantină că au adunat merele cu perele doar să iasă cât trebuie. Repet, nu are cum să scadă cifrele mai ales că și vremea se va răci accentuat. Dar nici eu nu mă duc la vot pentru că nu am ce vota. Dacă în 30 de ani nu am votat în veci PSD nu o să încep acum, iar pe restul nici atât. Așa că voi sta acasă. Măcar nu există pericolul să mă îmbogățească careva nespălat cu ceva virus nedorit. Nu știu de ce nu putem vota prin corespondență ca într-o țară normală, membră a UE? Nu că aș vota atunci pentru că nu prea am variante dar atunci m-aș gândi la opțiuni. Așa nu.

  2. 52 Răspunde

    E deja făcută propunerea..are nr 52 hotărârea ..e de azi..intrăm în carantină din 19.11.2020..😷..mulțumim China..

  3. Osan Răspunde

    Ne vor suge de declarație asta vor face măcar nu va merge nimeni la vot

  4. radical2 Răspunde

    Prostimea ne-a adus aici.

  5. Satmarean Răspunde

    No asta o mai lipsit acum !!!

  6. NostraDamus Răspunde

    Incet asa o sa fim tot timpul, in “carantina”…. O sa si uitam de unde o pornit totul. Poate virusul asta o fost conceput doar ca sa aiba cineva motiv sa ne puna botnita. O sa dispara intr-o zii, dar o sa ramanem cu obiceiurile astea de carantina. Poate conducatorii lumii astia “clasici” nu suporta ideea ca un vlogger poate sa influenteze clasa politica , sau ca altu s-o facut multi milionar peste noapte cu ajutorul netului etc… Poate asta e problema. Ca nu pot ciocoii vechi sa controleze situatia.Vin ciocoii noi . Exemplu e Trump, care o ajuns presedinte cu toate ca nu o planificat asta taicsu’ lu’ Bush acu 30 de ani… Adica mai marii lumii spun ca maine va ploua si tu un simplu om ajungi sa faci soare peste noapte? NUNU! Treci in cusca 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.