Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Orban: Fără paradă de 1 Decembrie și fără petreceri private de Revelion

Ludovic Orban spune că în acest an, de 1 Decembrie, nu va mai avea loc parada de la Arcul de Triumf și că cei care se gândesc la petrecerile de Revelion să ia în considerare că acestea sunt evenimente private care nu se vor mai organiza, titrează Digi24.

,,Cu siguranță nu va mai fi acea paradă (de 1 decembrie – n.r.), cu siguranță că nemaifiind parada nu va mai exista motiv ca oamenii să vină să asiste la paradă. Va fi o sărbătorire în niște condiții mult mai stricte care să țină cont de numărul maxim de persoane în spațiul deschis care pot să participe la un eveniment, 50 de persoane. Sunt reguli pe care le vom respecta cu strictețe”.

În ceea ce privește petrecerile de Revelion, premierul a precizat că acestea sunt considerate ca fiind private și că cei care au dat avans pentru hotel, vor putea merge, dar nu vor avea loc petreceri private.

,,Din punctul meu de vedere, petrecerea de Revelion este considerată o petrecere privată cum sunt nunțile, botezurile și alte tipuri de petreceri private. Pot să se ducă la hotel, dar nu se vor putea organiza petreceri private”.

Premierul Ludovic Orban susține că aceste măsuri sunt importante pentru a reduce numărul persoanelor care s-ar putea infecta cu noul coronavirus.


Reamintim că manifestările dedicate Zilei Armatei Române, ce au avut loc în data de 25 octombrie, s-au desfășurat fără public din cauza măsurilor impuse de pandemia de coronavirus. Nu au avut loc discursuri, a lipsit parada militară, iar militarii au purtat măști de protecție.

5 comentarii

  1. Raul Răspunde

    Si fara guvern… :-)))

    • realitatea Răspunde

      Dragul meu. Acest guvern a fost demis prin moțiune de cenzură în februarie exact cum scrie în legislația din domeniu. Pentru mine are credibilitate zero.

  2. H&R Răspunde

    Nah curios mai sunt.

  3. Party Animal Răspunde

    Deci e voie cu petreceri publice. Problema e rezolvata. Live pe facebook!

    Ca o sa si fie atata militie sa faca fata la toate chefuriele ce se vor da acasa la fiecare :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.