Ultima actualizare: ieri, 19:07
Locale

Se reiau acțiunile de dezinfectare în interiorul scărilor de bloc din Satu Mare

Primăria Municipiului Satu Mare anunță că începând de luni, 23 noiembrie, se reiau acțiunile de dezinfectare în interiorul scărilor de bloc (casa scării, palier, lifturi), conform Hotărârii nr. 5 a Comitetului Local pentru Situații de Urgență al cărui președinte este primarul municipiului, Kereskényi Gábor.

,,Pentru desfășurarea cât mai optimă a acțiunilor de dezinfecție vor fi implicate două echipe care vor acționa concomitent în două zone diferite ale orașului. O echipă va începe în cartierele Carpați și o altă echipă în cartierul Micro 16. Se va interveni pe parcursul următoarelor două săptămâni, fiind vorba despre 2091 de scări de bloc de pe raza municipiului Satu Mare. Rugăm sătmăreni să să ofere sprijin lucrătorilor ce vor efectua această dezinfecţie pentru a avea acces în scările de bloc!”, anunță Primăria Satu Mare.

4 comentarii

 1. Alice Răspunde

  8❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – taplink.cc/pdastys

 2. Alice Răspunde

  9❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – taplink.cc/pdastys

 3. Klor Răspunde

  Asta e pt ca cineva sa faca bani, degeaba dezinfectezi scara la bloc ca are afect max 2 ore, ca dupa, se poate infecta aerul, manerele, de la lumea care circula, nu poarta masca in scara, etc

 4. Peda Gogu Repetent Răspunde

  Urmează casă ieșim fiecare din casă cu declarație pe proprie răspundere cum că am fost copiiii cuminți și ne-am spălat pe mânuță și pe dinți ca la grădiniță? Important este ca să ai hârtia sau ca să și faci ceea ce scrie acolo???? Pentru că nu hârtia combate covidul ci respectarea igienei personale!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.