Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Radu Cristescu, replică dură pentru Adrian Cozma!

Candidatul PSD Satu Mare la Camera Deputaților, Radu Cristescu, vine cu o replică dură la adresa președintelui Organizației Județene Satu Mare a PNL, Adrian Cozma. Replica lui Cristescu vine la o zi după ce Adrian Cozma a anunțat că l-a dat în judecată.

Redăm, integral, comunicatul de presă:

,,Răspuns către un inteligent asimptomatic. După ce în campaniile electorale anterioare a făcut pe durul și și-a atacat violent contracandidații, eternul candidat Adrian Cozma joacă acum rolul domnișoarei de pension. Sătmărenii nu cred că au uitat dezbaterile televizate de la alegerile locale, în cadrul cărora fostul candidat liberal la funcția de președinte al CJ Satu Mare și-a atacat și și-a jignit contracandidații. Acum, de când e președinte PNL Satu Mare joacă rolul de băiat finuț și educat. Dacă vreți să aflați cine este Adrian Cozma, nu aveți decât să căutați în presa de bulevard ( https://www.cancan.ro/o-parte-din-viitorul-parlament-va-arata-foarte-bine-ei-sunt-macho-candidatii-azi-adrian-cozma-14961931 )

Veți găsi un articol savuros legat de acest personaj penibil și de bani gata, ”cunoscut în zonă atât pentru eşecurile de la alegerile locale, cât şi pentru chefurile de pomină la care ia parte”, potrivit Can Can. Se supără degeaba când i se amintește de legăturile cu contrabanda de țigări. Poate că ar vrea să uite de perioada în care a fost vânzător la duty-free, dar cei care s-au ocupat cu traficul de țigări au memorie bună. L-au căutat chiar și mai târziu, după ce a absolvit o facultate de drept privată, de renume internațional, devenind pe căi numai de el știute avocat. Nu degeaba prin Satu Mare i se spune ”avocatul contrabandiștilor”. Acesta este individul care a vrut să fie polițist, consilier local, primar și președinte al Consiliului Județean, iar acum vrea să devină parlamentar în culorile unui partid penal și criminal. Din păcate, nu stă prea bine nici cu memoria. Ai uitat micuțule bărbățel politic când mă căutai prin București, împreună cu mentorul tău din Satu Mare, să vorbesc cu Băsescu ca să te bag în PMP. Ai uitat micuțule personaj cum ți-ai pus același mentor să mă sune ca să te las în pace la emisiunea de la Antena3, unde te-ai făcut singur de cacao. Ți-a spus moderatoarea că nu stăpânești sensul cuvintelor și că se miră cum ai ajuns să candidezi la o funcție așa de importantă cum e cea de președinte de Consiliu Județean. Am auzit că m-ai făcut păcălici. Îți reaminesc că păcăliciul era un personaj simpatizat și iubit de toată lumea, pe când un traficant de țigări, cum ești tu, le oferă copiilor și tinerilor doar otravă din țigările netimbrate, îmbolnăvindu-i pe toți.

Celor care vor să-și aprofundeze cunoștințele despre Adrian Cozma, candidatul PNL Satu Mare la Camera Deputaților, le pun la dispoziție încă două linkuri captivante:

https://www.avertisment.net/judetul-satu-mare-pe-mana-unui-traficant-de-influenta-si-a-unui-traficant-de-tigari/ respectiv https://www.cotidianul.ro/marele-inaintas-vasile-blaga-in-ofsaid/”


Sursa: Comunicat de presă PSD Satu Mare

26 comentarii

  1. dorel cetatean Răspunde

    Dura, in sensul ca e de lemn 🙂

    • Adi Răspunde

      Noua clasă politică, Mitică ofsaid ,Romeo Pop , Beny , Adrian Cosma , Radu Panait ,Radu Bud vă rugăm să-i votate masiv .

    • Alice Răspunde

      7❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – taplink.cc/pdastys

  2. dorel cetatean Răspunde

    Limbajul

  3. Unu Răspunde

    Ești jenibil moșule!!

  4. cetateanul Răspunde

    Interesante afirmatii de la un alt personaj cu un istoric plin de cancan.

    Si ca vorbim de penali e interesant cum PSD-ul a avut mereu performanta de a acuza celelalte partide de practici adoptate tocmai de ei.

  5. Ggg Răspunde

    PNL-ul să nu uite că se află la guvernare doar pentru că s-a dorit schimbarea. Adică cu nimic nu sunt mai buni decât foștii psd-isti. PNL -ul a avut o oportunitate, dar degeaba. Nu au demonstrat nimic constructiv. Oameni politici adevărați sunt tot in PSD, dar datorită marsaviilor făcute au pierdut.

  6. eu Răspunde

    Se cearta vagabonzii.

  7. y Răspunde

    E jenant cum se dau reciproc la gioale.
    “Bagoly mondja verébnek nagyfülű”

  8. y Răspunde

    Adevărul că acești oameni sunt chiar buni prieteni și probabil acum savurează împreună un coniac . Toată această polemică e de fațadă.

    • y Răspunde

      Nu eu am scris. Dar indiferent de asta pentru binele județului nici unul nu are ce căuta acolo sus. Părerea mea. Să vedem ce iese la vot. Chiar sunt curios. Cred că maxim se vor prezenta vreo 25% din alegători, mult mai puțini decât la locale.
      PS. Aș putea povesti despre o întâlnire de “afaceri” absolut amicală la un mic dejun între doi foști senatori. Unul de la UDMR și unul de la PRM.

  9. Zeus Răspunde

    Exagerezi! Vocabularul e unul de cancan. Nu inteleg cum PSD Satu Mare te-a desemnat sa deschizi lista la Camera Deputatilor?!

  10. satmarean Răspunde

    Succes, Adi Cozma!

  11. Ion Satmarean Răspunde

    Bafta PNL!

  12. Optiune 3 Răspunde

    Sa ne sugeti pe toti satmarenii de cohones,dracu o sa va voteze bagabonti ordinari ce sunteti TOTI!!!

  13. y Răspunde

    Dintre toate comentariile de mai sus, cel mai super și mai natural e cel cu plasarea de fetițe.

  14. Energizant Răspunde

    Am votat PSD până acum! Dar de data asta, voi sta acasă! Când mă gândesc câți oameni de calitate au fost dați la o parte pentru gunoiul ăsta de Cristescu, mă revolt dar nu am ce face! Să aduci în partid un dușman de mai ieri al PSD, nu te spală Somesul, Mircea Govor, pentru porcăria asta! Adio PSD!

  15. Pacpac Răspunde

    Lasă mă, e bine cu Cristescu! Măcar vede toată lumea cât de jos a ajuns PSD, cât de infect si de hidos poate să fie! Înainte de a muri, PSD mai trage o ultima râgâitură puturoasă si putredă!

    • c-block Răspunde

      Măi @Pacpac! Ne le-a ajuns ca să pună ca și candidată la prezidențiale pe blonda agramată? Oare ce mai face săraca? Are măcar untură de pus pe pită?

  16. EUh Răspunde

    Sa ma suga toti cei de LA PNL(penali)!Sa ma suga si cei CE injura PSD !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.