Ultima actualizare: azi, 13:08

Locale

Radu Cristescu, scrisoare deschisă către Adrian Cozma: ,,Îl provoc la o dezbatere pe proiecte reale’’

Candidatul Partidului Social Democrat Satu Mare la Camera Deputaților, Radu Cristescu, a transmis o scrisoare deschisă adresată candidatului PNL Adrian Cozma ,,Îl provoc la o dezbatere pe proiecte reale’’, spune Cristescu.

Redăm mai jos, integral, scrisoarea deschisă a candidatului PSD:

,,În interesul sătmărenilor chemaţi în 6 decembrie să-şi aleagă viitorii parlamentari, îl provoc pe Adrian Cozma la o dezbatere pe proiecte REALE, în interesul cetățenilor din județ, din postura de viitori deputați.

Întâlnirea ar fi un bun prilej și de a lămuri unele acuze aruncate în spațiul public. Deși candidatul PNL m-a evitat până acum, sper că nu va adopta poziția (păguboasă pentru alegători) președintelui partidului și a țării de a fugi de dezbateri reale, în interesul sătmărenilor, mai presus de gargarele declarative fără susținere. Astfel, fiecare dintre noi va putea veni în timpul și la finalul mandatului cu dovezile privind punerea în aplicare a promisiunilor electorale.

Sunt dispus să îl las pe Adrian Cozma să aleagă locația, data și moderatorul dezbaterii.”


Sursa: Comunicat de presă PSD Satu Mare

14 comentarii

 1. unu Răspunde

  asa a facut si coica lui kereskenyi – si a ramas cu buza umflata cum o sa ramai si tu radu crsitescu ,cei cu escu nu prea sunt iubiti in ardeal, stii cand te mai vedem in sm domnule escu peste 4 ani, nu o sa il aleg nici pe cozma dar nici pe tine asta ii clar.

 2. Ioan Răspunde

  Cine este acest Cristescu? Nici măcar nu cunoaște județul Satu Mare. vrea doar să ocupe scaunul cu potențial eligibil de deputat de Satu Mare. Cu asemenea candidat, PSD Satu Mare s-ar putea să nu câștige niciun mandat de parlamentar!

 3. Irina Răspunde

  Se vorbește prin târg că primarii PSD au bătut palma cu Cozma. Mai ajunge Cristescu deputat?

 4. :))) Răspunde

  Nu au batut nici o palma ca le rupe govor gatu la toti!!! inca el taie si spanzura in psd satu mare……nu pentru mult timp!!!…..iar parazitul asta politic analfabet functional se viseaza deja calare pe scaunul de deputat……si el va lua o m..u..e cat el de mare de la satmareni!!!

 5. Eu Răspunde

  Eu chiar m-as bucura s-ai vad pe astea doi la o confruntare .Doi bolovani ,doamne ce show ar fii ! Prapaditii Runda 1 ! Ha HA ha.

 6. Sătmărean Răspunde

  Cristescu nu trebuie să ajungă deputat! Sătmărenii trebuie să-l voteze, doar după ce se informează!

 7. Liberalul Răspunde

  Succes, Adrian Cozma!

 8. Beny Kira Răspunde

  Cine esti tu idiotule ? Ai uitat cand te rugai de mine sa te introduc la Basescu, care nu voia sa auda de tine ?

 9. tabu Răspunde

  Cascadorii rasului.

 10. Csabi Răspunde

  Il rugam respectuos pe domnul Radu Cristescu sa ne przinte in confetinta de presa,diploma dumnealui de licenta,care atesta ca este inginer zootehnist……pune_ti pariu dragi satmareni ca nu o are!?…..cum sa votati un deputat care are doar liceul!!!!

 11. ,Pipo Răspunde

  Beny Kira, dacă ești tu cel ce comentează tocmai tu ți-ai găsit să vorbești dacă și-ar deschide gura actualii și foștii tăi angajați nu cred că ți-ar fi tot una. In locul tău aș tăcea și nu aș arunca primul cu piatra, sânteți din același aluat.

 12. Recorder Răspunde

  Încă o dovadă a faptului că PNL=PSD

  https://youtu.be/JVkqDAP7gAk

 13. Banditto Răspunde

  Cristescu – CANDIDATUL -PUBELĂ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.