Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Radu Panait, USR PLUS: “România are nevoie de autostrăzi pe bune, nu pe hârtie”

România este codașa Europei când vine vorba de autostrăzi, problema fiind resimțită de fiecare dintre noi. Alianța USR PLUS își propune să schimbe macazul în acest domeniu, după ce timp de 31 nici un partid din vechea clasă politică nu și-a putut onora promisiunile.

Radu Panait, candidatul USR, declară: “La peste 100 de ani de la Marea Unire, România este departe de a avea o autostradă care să treacă Munții Carpați. Media de kilometri de autostrada construiți după Revoluție este de 24 km/an. Iar în ultimii 5 ani, media este de 28 km/an. În acest ritm, vom rămâne din ce în ce mai urmă față de Europa și vom fi condamnați la subdezvoltare. Avem nevoie de un salt, de o schimbare fundamentală a felului cum gestionăm infrastructura mare de transport.”

Politica USR PLUS în acest sens presupune o nouă abordare în implementarea marilor proiecte de infrastructură, cu o finanțare predictibilă, profesioniști și stabilitate a priorităților. Tot candidatul USR PLUS pentru Camera Deputaților spune: “Autostrăzile pentru o țară sunt precum arterele pentru un om. Dacă țările din vest au reușit să-și finalizeze rețeaua de autostrăzi în timp record, noi de ce nu am putea?”


Sursa: USR PLUS Satu Mare

8 comentarii

  1. c-block Răspunde

    România are nevoie de politicieni pe bune nu de politicieni demagogi care vând pielea ursului din pădure și/sau răbdări prăjite. Cine ia asupra lui ce am scris înseamnă că se știe cu musca pe căciulă.
    Personal abia aștept ziua de (măcar) 7 decembrie. Măcar se termină campania. Sunt sigur că sunt destui în asentimentul meu.😤

  2. Adi Răspunde

    Băi papagalule ia chitara și cântă la altă masă, tu care ești plin de bani o să te intereseze de noi cei săraci. Cum stai cu blocurile acum ai avizeze ?
    Hoți și mincinoși…

    • ... Răspunde

      În unele cazuri avizele se emit din oficiu. Aproape. Sau tu ce ai crezut?
      Vezi și cazul meritocrației gen SGA Tg.Mureș.

  3. România Răspunde

    Eu doresc una bucată explicație. De ce a blocat foarte recent grupul parlamentar Renew Europe prin liderul său Dacian Cioloș CONTRAR intereselor României deci implicit contrar intereselor cetățenilor acestei țări care l-au ales prin vot în Parlamentul European Rezoluția Green Deal? De ce? Asta intră la categoria atentat împotriva siguranței energetice a țării, subminare etc.! Asta ca să știe toată lumea cine e USR PLUS, cine spune că ne salvează.

    • Dorin Răspunde

      Dacian Cioloș , guvernul zero care a muncit doar pentru multinaționale străinilor.

      • România Răspunde

        Nu de alta dar nu acum este prima dată când a votat contrar intereselor țării care l-a delegat la Bruxelles!😱😰🤮 Cu acest vot am pierdut enorm de multe fonduri disponibile pe energie verde și pentru retehnologizare. Fonduri de care noi nu dispunem și așa că astfel vom intra în infrigement frumos. Și așa suntem kakao pe temă. Nu știu cei care îi votează ce pot vedea la ei în afară de că cică sunt noi, curați și neprihăniți. Dar înainte de toate demagogi și nepricepuți. Una e să faci politică la birt și alta e când decizi pentru alții. Nu e loc de greșeală pentru că te costă. Partidul Gică Contra.

  4. H&R Răspunde

    Romania nu are nevoie de politica voastra. Da, chiar e nociv pentru tara!

  5. Satmareanul Răspunde

    Bil Panait ce mai face? Te sustine dl procuror? Ai sustinere din partea justitiei sa stai linistit pe functiile pe care ti le doresti ?

    Ce o sa faci pentru o justitie corecta? Daca pe tine te-a crescut si ajutat un procuror? Vorbesti de pensii speciale … si o sa ii spui unchiului ca ii tai din banii primiti de la stat si el o sa te felicite …

    Prostiti lumea … si credeti ca noi suntem prosti … uite ca acuma o sa iti aratam ca ne-am lasat odata prostit … a 2 oara … nu te credem …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.