Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Sătmăreanul Bertici Attila, cu COVID-19: “Am trecut prin momente cumplite”. Cum s-a tratat

Sătmăreanul Bertici Attila a fost diagnostica cu COVID-19. El a mărturisit, printr-o postare pe Facebook, că a trecut prin momente cumplite, dar în final s-a tratat cu ajutorul unui prieten, iar acum se simte mai bine.
“Au trecut 11 zile foarte grele. Cine mai zice că, Covidul este doar o răceala nu știe ce vorbește. Am trecut prin momente cumplite, când ai febra de 39-40 și nu ai aer, te doare orice mișcare, te doare carnea de pe tine, ai o durere de cap de nedescris, in capul tău sti ca trebuie mers la spital dar ți-e groaza știind ce te așteaptă acolo. Într-un final am ales sa mă tratez acasă. Am primit tratament de la medic, 8 zile și nimic, doar febra și dureri cumplite și frica de moarte!! Sâmbătă dimineața când am analizat foarte serios să sun la ambulantă și să merg la spital (febra mare si lipsa aer) am avut o discuție cu bunul meu prietenul Gabriel Antoniu Lavrincic care a văzut suferința mea, mi-a trimis imediat Arbidol un medicament antiviral rusesc. Dragilor acum sunt in al 11-le-a zi, după trei zile de Arbidol mă simt foarte bine. Nu mai am febră, au trecut durerile, mă simt ca nou!
Cu ajutorul lui Dumnezeu voi trece și peste asta, revin in curând!”, a scris Bertici Attila pe Facebook.

9 comentarii

  1. ... Răspunde

    Mișcare deșteaptă. De ajungea pe mâna eroilor în halate albe cine știe ce era. Însănătoșire grabnică.
    Deci nu trebuie buluc grămadă orice covidist internat. Se izolează frumos și se tratează. Dar asta presupune un minim de școală.

    • Satmarean Răspunde

      ,, … ,,
      Ce vrei bai diabeticule! Nu medicii fac legile!

      • ... Răspunde

        Eu măcar mă tratez dar tu văd că iar ai sărit peste pastilele de dimineață! Dacă nu știai diabetul nu afectează inteligența. Măcar atâta că are și așa destule efecte negative. Tare curios sunt dacă tu te-ai naște cu o boală cronică ce ai face? Eu cu tot cu boala mea lucrez. Habar nu ai câți oameni sunt diabetici și totuși lucrează. Ai avea surprize imense. Actrița Halle Berry de exemplu are tot diabet tip 1. Nu știu de ce mai e lăsată să facă filme?!?! Sau dacă cineva e bolnav gata îi punem o piatră de gât și direcția fundul Someșului? Nu ești cam nazist?

  2. Grazzz Răspunde

    Simplu, ca sta acasa sau merge la spital tot asa decurge boala din moment ce nu au tratament. Ca te tratezi acasa sau in spital nu schimba mult, atat ca in spital ,cu ajutorul unor aparate poti sa incerci sa te bati cu aceast virus si sa-ti alinti simptomele. As vrea sa vad cum stai acasa cu insuficienta respiratorie acuta.
    Cat despre antiviral, e unul dubios ,incat inafara sa se vanda doar in rusia si china , insusi Academia Rusa de Stiinte Medicale a cerut sa fie scos de pe piata incat nu demonstreaza eficienta nici in comuna raceala.
    Deci dansul si-a revenit nu neparat ca a luat antiviralul,vazand ca nu e demonstrat stiintific.
    In rest, bafta dansului si sanatate in continuare.

    • Altu Răspunde

      @Grazz, țin să te contrazic. Acasă ești mai în siguranță că nu te poți trezi și cu alte boli. In spital mergi cu o boală și mai iei trei, și apoi combinate ,plus că poate mai ai și alta boală te cureți. Ventilația mecanică și-a dovedit ineficiența, mulți doctori au afirmat asta. Mai bine stai acasă , și cum ți-o fi norocul. Nu ați văzut,primul infectat din Anglia și vindecat,a murit acum în accident. Cu soarta nu te poți pune,ce e scris în destinul fiecăruia așa rămâne. Totuși nu trebuie forțat destinul.

      • Grazzz Răspunde

        Posibil sa te imbolnavesti cu altele prin spitale, nu zic contrariul…..zic doar ca sunt simptome care le alinti doar cu aparatura specifica. Cat despre tratarea virusului, o poti face si acasa vazand ca nu au tratament eficient.

  3. Satmarean Răspunde

    No și o fost și aiesta în Siberia cum s-o lăudat, da tăt nu s-o călit. Sau nima postări false o fost. Apropo fratele Piști ce zice?.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Deci de-aia tot parca zilele trecute nevasta dusteru neo prin preajma unei adrese din C1…, ca stia ca poate iesi linistita.

  4. Unul Răspunde

    Otila ,dar vaccinul nu poate sa-ti trimita ? Cica Rusi au deja vaccinul pentru corona ! Hai ca poti si tu sa rezolvi pentru noi Satmareni cate un vaccin. Sanatate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.