Ultima actualizare: ieri, 22:32
Locale

Sute de percheziții, inclusiv în Satu Mare. Operațiune împotriva crimei organizate

Aproape toți procurorii DIICOT sunt implicați miercuri dimineață într-o uriașă operațiune împotriva crimei organizate, titrează Digi24. Anchetatorii și forțele de ordine participă la 386 de percheziții, în 24 de dosare penale.

Ampla acțiune vizează 20 de grupări infracționale. Ancheta coordonată a procurorilor DIICOT a fost declanșată ca urmare a faptului că, în ultimele luni, lideri ai unor importante grupări de criminalitate organizată care acționau în vestul Europei au revenit în țară ca urmare a pandemiei și și-au reluat aici parte din activitatea infracțională. Astfel, miercuri dimineață se fac percheziții în 24 de dosare penale.

Percheziţiile se derulează concomitent în Bucureşti şi în județele Botoşani, Suceava, Iaşi, Neamţ, Galaţi, Vrancea, Covasna, Braşov, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Constanţa, Călăraşi, Ilfov, Teleorman, Argeş, Dolj, Gorj, Olt, Vâlcea, Alba, Caraş-Severin, Timişoara, Arad, Bihor, Satu Mare, Cluj şi Bistriţa Năsăud.

Acţiunile procurorilor DIICOT şi Poliţiei Române, declanşate la nivel naţional, vizează activitatea mai multor grupări infracţionale implicate în majoritatea formelor de criminalitate organizată, respectiv trafic de droguri de risc şi de mare risc, trafic de persoane, proxenetism, trafic de migranţi, camătă, criminalitate informatică, evaziune fiscală, spălare de bani, contrabandă, trafic de migranţi, înşelăciune sau şantaj.

Sursa: Digi24

 

5 comentarii

 1. Goring Răspunde

  Praf in ochi. In fiecare luna apare stirea respectiva, dovada ca Diicot isi face treaba.
  La audieri cu ei si amenda de 350 RON. Fantastic. Ca doar atat poate statul roman perchezitii si audieri in rest bine mersi.

 2. Misu Răspunde

  Legile ar trebui schimbate. Intr-o tara civilizata contrabanda de orice natura este infractiune si fapta penala totodata si se rezolva cu confiscarea marfii ,a tuturor bunurilor insusite din contrabanda si cu luscarie. In Romania…. cu amenda de rahat si un ” sa fii cuminte data viitoare ” din partea autoritatilor.

 3. realitatea Răspunde

  Dar de ce nu spuneți că primeau până acum informații de la sursă că urmează percheziții și raiduri? Alte ziare au voie să scrie? Sau la voi nu a ajuns încă zvonul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.