Ultima actualizare: azi, 11:14

Locale

Marcela Papici: Finanţarea spitalelor NU trebuie să ţină de culoarea politică!

Candidatul independent la Camera Deputaţilor, Marcela Papici, fost manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, propune ca finanţarea spitalelor să se facă anual “per capita” pentru investiţii, şi nu pe criterii politice.

Ea candidează la alegerile din 6 decembrie pentru un post de deputat, poziţie din care vrea să propună unele modificări legislative.

“Azi, legea nu prevede o finantare obligatorie, anuala a spitalelor din structurile Ministetului Sanatatii. Astfel, daca un spital condus de un manager “agreat”, dintr-un judet colorat politic in aceeasi culoare ca si guvernarea, primeste bani pentru aparatura medicala. Daca nu, nu! Daca legea nu se va modifica, va ramane tot la latitudinea politicienilor finantarea spitalelor judetene pentru investitii in aparatura medicala. Propunerea mea este ca fiecarui spital, functie de populatia pe care o deserveste sa i se atribuie, anual, o suma per capita pentru investitii in aparatura medicala. Fara diferente! Fara discrepanta! Fara culori politice! Sanatatea populatiei nu poate fi la cheremul politicienilor. Cu toate ca situatia de azi, dovedeste asta!

Candidez pentru a incerca sa aplic acele solutii care sa fie in avantajul tuturor satmarenilor!”, a declarat Marcela Papici.

 

9 comentarii

  1. unu Răspunde

    mi ar fi rusine , nu tie rusine papici eu tousi sper ca satmareni nu se pot manipula asa usor

  2. radical2 Răspunde

    Ia-auzi ce noutate ! Vrem detalii ! :)))

  3. Matrozul Răspunde

    Stai acasa!

  4. ... Răspunde

    Uite cine vorbește!😱😱😱🤮

  5. manager Răspunde

    nu tie rusine dar cand ai fost manager de spital oare cum a fost?? cum te ai alipit cu omer – atunci tot erai cu poezia nr hotelul , apoi cu cezarmed , apoi cu producatorii locali , eu va garantez daca ajunge acolo sus o va durea in cur de voi, dar inca ceva cat era viceprimarita cat se plimba cu echipa d ebaschet in rusia si danemarca , credeti ca de atunci a mai fost vreodata la un meci de baschet, va zic eu nu- poate pe omer il poate manipula si la ajutat cat a fost manager dar………….. sa faci cu ou si ote politica care te a ridicat , doamna papici esti o nulitate

    • c-block Răspunde

      Sunt cel puțin doi politicieni locali “liberali” la care apelurile la bunul simț ricoșează din armura lor groasă atent construită din nesimțire. Ea și cu Ștef. Așa că nu te consuma degeaba. Rezistă până la vot și după aia să sperăm că nu mai apucă să scoată capul ca să cerșească voturile oamenilor de bun simț.

  6. Dragos Răspunde

    Papici…..ia spune cat ia sotul de la Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara(Apaserv) bagat de Stef…..fara sa faca nimic si ce competente are in domeniu???? pentru o sedinta pe luna!!!!
    Prin 2014 lua 4.000 lei net… acuma numai jumate…..Nu ti-e rusine…..
    Fratilor hoata asta pozeaza in om corect!!!! Cat era pe la primarie s-a bagat in toate cc-turile….de unde ieseau bani……
    Uitati-va ce avea inainte sa intre in politica si ce are dupa!!!!
    Si-a trecut un apartament pe fica-sa minora sa nu-i apara in declaratia de avere….HEEEEEE

  7. dragos Răspunde

    Zi tanti marcela cum stai cu procesul celor 20 de tiruri de mobilier care le_a primit spitalul judetean din germania care erau la fabrica de lapte si pe care tu si stef le_ati facut disparute…..ce zice curtea de apel asa sa stim pleci la bulau sau iti mai dam o sansa ca deputat…..zi si de asta in emisiunile electorale!!!

  8. votant Răspunde

    Va fi greu . Invidiosii se vor manifesta . Incercarea moarte nu are . Acum vei vedea cati iti sunt aproape . Ar fi o minune sa reusesti .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.