Ultima actualizare: azi, 22:25

cersetoare satu mare
Locale

VIDEO. Cerşetoare cu copil în braţe, în plină carantină și frig, în parcarea de la Kaufland

Cerşetoare cu copil în braţe, în plină carantină și frig, în parcarea de la Kaufland din municipiul Satu Mare. În plină pandemie, o femeie cerşeşte în parcarea supermarketului Kaufland de pe Henri Coandă.

Femeia, cu un copil de circa un an de zile, se plimba printre maşini şi acosta trecătorii. Multor clienţi le-a fost milă din cauza faptului că femeia purta un copil în braţe, la 3 grade Celsius. Totodată, cerşetoarea avea masca doar pe gură şi se apropia foarte tare de oameni. Trebuie precizat că acest lucru se întâmplă în timp ce municipiul Satu Mare este în carantină. Practic, dacă vor să meargă la magazin oamenii trebuie să completeze declaraţie pe proprie răspundere.

8 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    si? oamenii de rand nu cunosc mafia cersatoriei. alcool, droguri, administrat copiilor sa doarma, inpartirea pe zone, etc. la fel este si cu cei care umbla prin gunoaie. daca ati sti cati dinte voi cumpara porci la craciun crescuti din resturile aruncate de voi la gunoi va cruciti. si vorbesc de crescatori asa zisi de la tara care au oameni care au sub stapanire la randul lor zeci de fiinte care cu asta se ocupa.

  2. alt sătmărean Răspunde

    Cerșetori sunt în tot orașul, nimeni nu-i deranjază, trei indivizi buni de muncă sâmbătă făceau trebă serioasă la cerut cărucioare la Kaufland pe Careiului, dar și cei care dau căruciorul sunt viovați.
    Omul în cărucior care stă în centrul nou (ieri era lângă violonist) la cerșit și la 100 de metrii stă peștele care îl administrează, cine îl vede ???

  3. Xman Răspunde

    De ce vă luați de săraca țigancă, când ea e la serviciu ș își face treaba, conform fișei postului, vreți să o treacă bossul nemotivat!!!!!!!! Vorba lui Dan Ioan Nica, cine nu iși va face treaba, pleaca acasă!!!!! Vreți să fie țiganca dată afară??!!!!

  4. H&R Răspunde

    Stai ca inca nu au venit acasa cu totii din “diaspora”.

  5. 007 Răspunde

    ,,Prefectul subliniază necesitatea respectării de către sătmăreni a măsurilor elementare de protecție pentru a micșora transmiterea comunitară a virusului și solicită ca motivele deplasării în municipiul Satu Mare să fie juste și întemeiate, echipajele de control pot solicita dovezi suplimentare declarației pe propria răspundere.”Ia uitel frate si pe PACALICIUL asta …ca nici nu stiu cum sa-i spun,dar puneti-i voi apelativul corect, dupa ce veti citi cele de mai jos,deci;
    1.toate parcarile sunt pline de tigani,boschetari si cersetori
    2.ln pieteler orasului sunt plin de vanzatori iliciti de tigari si valuta
    3.barurile de la piete pline de indivizi,mai mult sau mai putin cu masti
    4.Nimeni nu dezinfecteaza;cosurile, mesele,clantele de la magazine,etc,etc
    As mai putea enumera multe aspecte,dar consider ca BATAIA DE JOC SI NEMERNICIA ce se revarsa asupra cetateanului CORECT,si prin aceasta afirmatie a unui individ numit si pus sa vegheze cum se aplica LEGEA PENTRU TOTI,mie imi este deajuns.Poate ca prin bataia aceasta de joc se doreste ca ,cetateanul corect sa se simta cat mai frustrat,pana in momnentul in care isi va face singur dreptate.Nu este o amenintare dar aud din ce in ce mai des pe strada sintagma,,CAT MAI PUTEM RABDA”si nu pentru faptul ca oamenii sunt in carantina ,ci pentru ca NU SE IAU MASURI LEGALE PENTRU CEI CARE NU RESPECTA NIMIC,INCLUSIV DE NEAPLICAREA LEGII SI MAI MULT DE CAT ATAT SE SIMTE TOLERAREA UNEI CLASE DE INDIVIZI CARE CALCA IN PICIOARE ORICE RESPECT FATA DE CEI CIVILIZATI SI CONSTIENTI DE RISCUL IMBOLNAVIRI CU ACEST VIRUS.

    • ... Răspunde

      Nu uita cine ne explică ce și cum. Tocmai el care acum o lună (după unele surse) nu a respectat izolarea și a ieșit din carantină sau izolare ca să se întâlnească cu Nelu Tătaru la Satu Mare. Înainte a contramandat absolut tot. Asta e când avem de-a face cu covid pentru plebei și covid de elită, liberal. Asta din urmă atacă după carnet de partid, preferențial.🤪 Oare?

  6. Satmarean Răspunde

    NU LE MAI DAȚI NIMIC ȘI DUCE-ȚI CĂRUCIOARELE VOI LA RASTEL !!!. MU LE DAȚI NIMIC !!!. DE ACCEA VIN ȘI PROSPERĂ, DIN CAUZA CĂ UNII LE DAU BANI Și CĂRUCIOARELE !!!

    • H&R Răspunde

      Numai sa nu fie agresivi, sau sa devina daca nu primesc bani. Ca pestele observator poate se supara si trage o bataie la cersetor. Mai stii tu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.