Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

VIDEO. Femeie inconștientă, la un pas să fie spulberată de două mașini

O femeie inconștientă a fost la un pas să fie spulberată de două mașini pe un bulevard intens circulat. Astăzi în jurul orei 14:25, un pieton traversează bulevardul Lucian Blaga într-un loc nepermis.

Cei doi șoferi au frânat și au evitat impactul cu o femeie inconștientă care se grăbea să ajungă la autobuz. Femeie din câte se poate observa pe filmare, nu se asigură deloc în momentul traversării. Deși în apropierea ei se afla o trecere pentru pietoni, aceasta a traversat prin loc nepermis. Reflexele celor doi șoferi au evitat astfel întâmplarea unei nenorociri.

Șoferul care a surprins totul pe camera video de bord spune că a văzut-o în ultima clipă. El mărturisește pentru PortalSM că nu este primul pieton inconștient din Satu Mare care îi sare în fața mașinii.

2 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Asta mai daunazi era tot prin zona cu un piron(cui mare)in mana.Cand o intrebai ce face pe acolo ea raspundea,,Sunt in asteptarea…ciocanului”!!In loc de ciocan era sa ia o ditamai masina in…dos.Covidu-i de vina si aici sau lipsa…ciocanului?

    • Bogu Răspunde

      Lipsa măștii pe nas și gură e de vină, care vine de la lipsa de educație și cultură, manifestata în acest caz prin traversarea părții carosabile prin loc nepermis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.