Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

VIDEO. Jaf în fața sediului Poliției Române! A luat 10.000 de lei cu un bilețel

Jaf la o bancă din București, în fața sediului Poliției Române. Poliţiştii din Capitală au demarat, marţi, o anchetă, după ce un bărbat a furat 10.000 de lei de la o bancă din Sectorul 2. Suspectul a ameninţat una dintre casiere şi a fugit înainte de a fi acţionat butonul de panică.

Camerele de supraveghere din banca jefuită marți dimineață, în Capitală, au surprins fidel filmul evenimentelor. Pe imagini se vede clar cum hoțul îi înmânează angajatei biletul de amenințare, iar apoi aceasta scoate banii din casă și îi împinge spre el.

,,Astăzi, în jurul orei 10.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un sediu bancar din sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a ameninţat una dintre casierie şi a reuşit sustragerea sumei de 10.000 de lei. Bărbatul a reuşit să fugă înainte de declanşarea sistemului de alertare prin acţionarea butonului de panică, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Ameninţarea, realizată prin intermediul unui înscris

,,60 de secunde și un bilet scris cu pixul ce conținea o amenințare seacă „…te tai”! Acesta este scenariul în care s-a desfășurat „jaful” care a avut loc în această dimineață într-o sucursală a unei bănci din București. Autorul a luat cei 10.000 lei pe care i-a oferit angajata, i-a introdus în rucsac și s-a făcut nevăzut. Evident că nu trebuie ca cineva să își riște viața pentru această sumă de bani, însă după ce vedeți imaginile, spuneți-ne voi cum ați fi reacționat?”, spun cei de la Sindicatul Europol.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, în vederea identificării bărbatului şi recuperării prejudiciului.

 

2 comentarii

  1. Alice Răspunde

    1❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – taplink.cc/pdastys

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.