Ultima actualizare: ieri, 22:28
Locale

VIDEO. ,,Masă caldă pentru elevi’’. Proiectul pe care Adrian Cozma îl va susține în Parlament

Candidatul Partidului Național Liberal (PNL) Satu Mare, Adrian Cozma, a prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, două proiecte pe care vrea să le implementeze din calitate de parlamentar. Primul proiect se referă la înlocuirea programului laptele și cornul cu o masă caldă pentru elevii din clasele I-VIII.

,,Noi nu ne bazăm pe critică sau doar pe vorbe. Concret, eu, în calitate de viitor parlamentar de Satu Mare, am două proiecte și voi face tot posibilul să le realizez. Implementarea proiectului masă caldă pentru elevii din clasele I-VIII și înlocuirea programului cornul și laptele. Vedem cum foarte mulți copii merg la școală sau se culcă seara cu stomacul gol. Noi trebuie să luăm măsuri în sensul ăsta pentru că trebuie să avem grijă de sănătatea copiilor noștri și trebuie să oferim toate condițiile pentru copii”, a declarat Adrian Cozma.

Candidatul PNL a prezentat și cel de-al doilea proiect, pe care spune că o va susține încă din primele zile de mandat.

,,Un proiect pentru acordarea unei suprafețe de teren pentru persoanele până în 40 de ani care doresc să își construiască o casă oriunde pe teritoriul României. Toți primarii să facă publice terenurile disponibile și care pot face obiectul acestui proiect. De asemenea, prin Agenția Domeniilor Statului, tinerii care se instalează în mediul rural, să aibă prioritate pentru a concesiona până în 20 de hectare de teren pentru dezvoltarea unei ferme de familie.”

6 comentarii

 1. Istvan Răspunde

  Dute la mama dracului de mincinos,dracu te mai crede pe tine si mincinosii din pnl,ati adus romania la sapa de lemn,faceti alegeri cu pretul sanatatii romanilor,criminali ce sunteti!!!!

 2. H&R Răspunde

  Daca invata de acasa, primeste masa calda acasa. Deci ati descoperit apa rece. Cea calda mai lasa de asteptat.

 3. Alice Răspunde

  7❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – taplink.cc/pdastys

 4. Gyuri Răspunde

  L-au recuperat pe Istoc, e bine.

 5. mi-e rusine ca-s roman Răspunde

  baaa retardatule, sunt scoli unde nici buda nu este si canalizare….ce sa faca cu masa ta calda????????bagati-le in cur idiotule

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.