Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

VIDEO. Radu Bud, întrebat dacă a încălcat carantina: ,,Politicienii spun lucruri trăznite”

Prefectul județului Satu Mare, Radu Bud, a venit cu explicații după ce i s-a cerut demisia și a fost acuzat că a încălcat carantina. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a declarat, în cadrul emisiunii PortalSM LIVE, că cei care l-au acuzat au făcut o confuzie, afirmând că ,,în campania electorală oamenii politici spun lucruri trăznite”.

,,Am fost indicat ca și contact direct la o persoană care a fost pozitivată. Pe data de 21 octombrie m-am întâlnit cu acea persoană, care pe data de 26 a fost pozitivată și pe 27 m-a indicat. Până în data de 27 octombrie nu am știut absolut nimic. Eu am o dispoziție scrisă de la DSP pe care am primit-o pe telefon și în care scrie foarte clar: ”în 27 (octombrie – n. red.) ați fost indicat că în data de 21 v-ați întâlnit cu acea persoană. Din 21 se consideră 14 zile, iar până în data de 4 noiembrie trebuie să stați acasă în izolare”.

Prefectul Radu Bud a lămurit și ”episodul Ziua Armatei”.

,,În 25, la Ziua Armatei, nici măcar persoana care m-a indicat nu știa că este pozitivă. În data de 5 noiembrie, când a venit ministrul Sănătății, era prima zi când puteam să ies din carantină și am și ieșit. Eu am spus acest lucru și data trecută, se pare că nu s-a înțeles bine. Nu este nimic ambiguu, este o hârtie care stă în picioare și care demonstrează acest lucru”, a declarat Radu Bud.

Explicația prefectului, în videoul de mai jos, de la minutul 48.15.

4 comentarii

  1. János Răspunde

    Tot respectul domnule prefect!

  2. hahaha Răspunde

    Dar cu centura orașului ce mai este?

  3. Alice Răspunde

    21❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – taplink.cc/pdastys

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.