Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

VIDEO. Radu Cristescu: Nu sunt omul lui Govor

Radu Cristescu a declarat că nu a fost susținut de Mircea Govor și că a fost votat drept candidat al PSD Satu Mare pentru Camera Deputaților de Organizația Județeană a partidului.

,,Mircea Govor a avut o altă propunere. Nu ne leagă nicio prietenie, dar nicio dușmănie. Nu sunt omul nimănui, sunt Radu Cristescu și atât”, a declarat candidatul PSD.

,,Nu m-a susținut (Mircea Govor – n.r.), dar am reușit să obțin votul Organizației Județene pentru această poziție”, a mai spus Cristescu.

Candidatul PSD a susținut astăzi o conferință de presă în care i-a acuzat pe liberali că mint și prezintă date false.

CITEȘTE ȘI:  

 

7 comentarii

  1. PSD Răspunde

    Ba trogliditule pe cine a vrut sa fac govor sef la psd satu mare la filarmonica cand i_a amenintat pe toti,daca nu voteaza cu tine ii da afara din partid de la locurile de munca!!! ……si tu zici ca nu esti ,tu crezi bai excrocule ca satmareni sunt prosti!!!…..o sa iei o mare m..e si tu si govor la aceste alegeri,nici membri psd nu te vor vota,arogant bagabont ce esti!!!

  2. Cristescu Răspunde

    Esti o lichea aruncata de catre toti si luat de govor si pus pe liste,nu ai trebuit mimanui da pentru combinatii esti bun,drept urmare te fac deputat psd satu mare govor si tovarasul lui stanescu de la bucuresti…..cam despre asta este vorba in candidatura ta!….in rest esti o nulitate si un zero barat!

  3. Supa de fazan Răspunde

    Ce aveți oameni bun cu el?Are dreptate! Nu este omul lui Govoride! Este preșul lui,scuipatoarea lui,batista in care-și sufla mucii!Cand spui om ,spui vertebrat,biped,asta e o râmă care se târăște in laturile deversate de Govoride!Si Cristescu nu uita,plătește-ți dracu întreținerea,sărăntocule!

  4. sss Răspunde

    … normal ca nu esti omul lui, esti femeia lui 🙂

  5. Xman Răspunde

    Cristescu, câți ani ai tu în câmpul muncii, nu de politică, oare ai muncit si tu vreodată în viața ta, la stat sau privat, în afara de a aduce mașini second hand din vest?????cu limbajul tău de casino e greu frățică să câștigi voturi!!!! Măcar Govor a lucrat câțiva ani ospătar și poate fi bun ca șef de echipă pe șantier, dar tu nici atât!!!!

    • 😎 Răspunde

      A lucrat lingau prin toate partidele dar de prost ce este l_au dat afara de peste tot si la luat govoride sa il linga si pe el pentru un salar de 40000 lei in parlament, bani din care sa isi plateasca intretinerea ca il dau afara din casa,boschetar notoriu!,sper ca toti satmarenii sa nu se lase manipulati de acest NIMENI si sa il trimita in parlament chiar degeaba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.