Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

A murit Nicolae Sabău. Rapsodul avea COVID-19

A murit Nicolae Sabău. Rapsodul Maramureşului, Nicolae Sabău, internat la Spitalul TBC din Baia Mare, fiind infectat cu COVID-19. Azi dimineaţa el a pierdut lupta cu virusul şi a decedat.

Nicolae Sabău a împlinit 91 de ani pe 7 decembrie. El a fost și primar al comunei Cicârlău.

Numele lui Nicolae Sabău este strâns legat de cel al județului Satu Mare, el având o serie de interpretări la noi în județ.

5 comentarii

  1. realitatea Răspunde

    Dacă era înainte de pandemie era o știre scurtă că a decedat rapsodul popular cutare la venerabila vârstă de 91 de ani. Să-i fie țărâna ușoară. R.I.P. Probabil era sănătos tun dealtfel.

    • irealitatea Răspunde

      Scurtă a fost ştirea. Ce are pandemia cu ştirea? Întâmplător omul a avut Covid şi a fost internat la spitalul TBC. Fii sigur că n-a avut TBC sau silicoză. Ce-i cu tine? Nu te sâmţăşti bine?

  2. Satmarean 1 Răspunde

    D-zeu sa-l odihneasca!

  3. Nimeni Răspunde

    Fara sa ma refer la cazul mortii celui care ne-a incantat urechile cu melodiile de o inalta tinuta folclorica, nu in ultimul rand fie-i tarana usoara, ma gandesc la influenta covidului asupra deceselor in care se zice ca acesta ar fi implicat. Psihoza aceasta mentinuta continuu in mass-media, in cele din urma raspandeste nesiguranta, teama de ceva nevazut, celor multi, dintre care unii fiind singuri si bolnavi de boli cronice, adunate o data cu varsta, aparandu-le comportamente noi si inadecvate cum ar fi izolarea, aprovizionarea exagerata, consumul nerational de alimente, medicamente sau alcool, lipsa miscarii,etc. Astfel ca, dupa un timp de un asemenea trai, daca mai ai si diabet, te apuca nabadaile si de-ti bate cineva la usa, cazi jos lovit de infarct. Pai nu este covidul criminalul? …mai poti zice altfel?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.