Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

VIDEO. Poliţist sătmărean, după îngheţarea salariilor: Nu vrem sa ajungem la proteste violente

Președintele Sindicatului EUROPOL, Cosmin Andreica, a transmis un avertisment guvernanţilor, după îngheţarea salariilor poliţiştilor.

“Nu vrem sa ajungem la protestele violente. Nu cred că și-ar dori guvernanții să protestăm ca și afară […] Pentru ca dacă tot ne comparăm cu țările din afară, vedem că pompierii când protestează în Belgia, dau foc la mașini și blochează drumuri publice! Noi decomandată suntem cu foarte mult bun simț…” a declarat Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL la Antena 3.

14 comentarii

  1. Militieni prosti Răspunde

    Cum sa ameninti cu violente, blocari de drumuri si incendieri de masini tu ca si politist…. vai pe loc ar trebui sa fi dat afara. Marsh garcea in in belgia.. ca de 10 august nu ai vrut sa incendiezi nimic.. hai valea

  2. Ion Răspunde

    Stiu o metoda sa va chiar creasca salariile. Jumatate out, ca si asa nu fac nimic si sunt militzieni, nu politisti. Nu e o idee buna?! De 1 an de zile nu faceti mai nimic, majoritate, si mai aveti pretentii la cresteri salariale?!

    • Unu Răspunde

      Hai tu Ion în locul lor să vezi ce bine și ușor e !!!. Comentați aiurea !!!

      • România Răspunde

        Nu-l apăr pe @Ion, dar nimeni nu i-a obligat să se angajeze acolo. Așa cum nimeni nu i-a obligat pe cei de la pompieri să lucre acolo unde sunt. Asta-i fișa postului. Dacă ești sensibil și gingaș ca un trandafir e problema ta. La privat așa e. Nu-ți place, acolo poarta! Totuși ce au crezut când s-au angajat acolo? Că vor planta panseluțe în sensul giratoriu? Eventual dau o amendă la baba cu pătrunjel sau ca în cazul recent din Moldova să încerce să “aresteze” (de măcar reușeau !!!) un cetățean beat și fără mască??? De ce nu vorbești cât de greu le-a fost prin Bihor când l-au echipat absolut ilegal de polițist pe juniorul de Micula? Câte astfel de “greutăți” să-ți enumerăm???

  3. Rita Pavone Răspunde

    Cosmin Andreica e prea bun ca lider sindical ! Clar o sa-l vedem in curand consilier la vreun minister de-al lui Citu,sau chair secretar de stat ! Adica deranjeaza si automat acesti indivizi sunt cooptati la guvern. Fostul politist Berbeceanu e un exemplu !!

  4. Sm Răspunde

    Ce tupeu pe bugetari, nesimțirea nu are limite la ei. Demisia și la privat cu voi,pe minimul pe economie. La pensie la 65 de ani nu la 45. Jigodii ordinare.

  5. Cosmin Constantin Răspunde

    Când oamenii au ieșit în stradă pentru un trai mai bun voi milițienii ați fost singurii care ați stat in fața lor . Ați bătut, gazat, umilit tot ce a stat in calea voastră. Sa înțeleg ca ați făcut asta pentru bani?

  6. Alex Răspunde

    Felicitari Cosmin Constantin, bine punctat. Fiecare isi vede partea lui de interes dar binele comun al tarii, al tuturor cetatenilor cine il vede? Daca nu le place ca si politisti.. hai la livrat de pizza , manipulanti, vanzatori etc.. La caserite la vanzatori la manipulanti cine le apara drepturile ? Cand sunt obligati sa lucreze de sarbatori sau cand au salarii cat nu le e rusine la patroni.. ce lider de sindicat apare in fata ? Sunt alti oameni la care trebuie sa le protejam interesele si apoi la militieni

  7. m Răspunde

    @românia:Nimeni nu te-a obligat să fii DOBITOKEN si totusi ai ajuns la limita competentei!!!Un bou in plus !

    • România Răspunde

      @m, nu știu ce ai cu mine. Vrei să zici că nu am dreptate? Sau vrei să mă provoci să mai dau exemple? Să știi că nu o să fac. Ajunge să citești cu atenție ziarele. Dobitoken ești tu. Nu știi nici măcar pe ce lume trăiești. Sau ești unul din cei cu musca pe căciulă și cu ochii albaștrii.

      • Driver True Răspunde

        Cancerul sa manance pe toți polițisti de la mic la mare, absolut toţi inclusiv frontieră deveniţi din călcători de la mondiala mari ofițeri peste noapte.
        Deci Cancer in burtă la Toți..ahh şi curvele botoxate de pe Polo VW sau de la Petea….toţi.
        A rák egye ki a beleteket szopós geci mocskos korupt milicisták !!
        Ai ințeles?

      • Oșan Răspunde

        Uuuu<uueeeeeeeeeee potera

  8. Misu Răspunde

    Personal pe toti bugetarii i-as trimite sa lucreze la privat sa vada cum se munceste cu adevarat pe un salariu cu adevarat de cacat. Apoi le-as da aceeasi pensie care o are tata dupa 45 de ani de munca. Apoi i-as intrebat la sfarsitul fiecarei luni daca au reusit sa razbeasca sau daca au pus ceva deoparte pentru zile negre. S-au obisnuit prea bine, munca putina, concedii platite de stat , tot felul de privilegii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.