Ultima actualizare: azi, 17:38

Octavian Petric vot
Locale

Alegeri Parlamentare | Octavian Petric: Am votat pentru o Românie unită, a tuturor românilor

Deputatul Pro România Octaivan Petric a votat pentru o Românie unită, a tuturor românilor, în care conducătorii aceste țări să unească, nu să dezbine.
“În ziua votului m-am reîntors Acasă, la Bicău. ❤ Am votat pentru ieșirea cu bine din criză, cu legământul că noi nu lăsăm pe nimeni în urmă!
Am votat cu gândul la fiecare sătmărean care mi-a acordat până acum încrederea pentru cele două mandate de deputat. VĂ MULȚUMESC încă o dată tuturor sătmărenilor care mi-ați acordat votul în urmă cu patru ani și în urmă cu opt ani, dar și celor care mi-ați reconfirmat încrederea în această lună de campanie.
Am votat cu gândul pro, pentru că îmi doresc ca toți românii să se simtă acasă, în Satu Mare. Am votat pentru o Românie unită, a tuturor românilor, în care conducătorii aceste țări să unească, nu să dezbine.
Ca și mulți români, îmi doresc ca de mâine să redeschidem școlile, să susținem firmele românești, producătorii autohtoni și să avem grijă ca fiecare român să aibă acces la servicii sanitare și să fie testat gratuit dacă este necesar. Într-un cuvânt, am votat pentru o guvernare în interesul României și a românilor!
Îmi doresc să facem în continuare echipă, astfel încât tot ceea ce ne-am propus în această lună să se realizeze. Pentru ca niciun sătmărean, niciun român, să nu se simtă exclus sau lăsat în urmă!”, a transmis Petric.

4 comentarii

  1. Garbuz Răspunde

    Stai la Bicau Petric ca acoloi locu tau!

  2. Web Răspunde

    Românie unita? Despre ce vorbest? Ati distrus Tara si acuma vrei unire?

  3. nina Răspunde

    23❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – bit.ly/36jgOLN

  4. misu Răspunde

    Petrica eu ti-am zis ca esti gata ca bateria si uite ca am avut dreptate!:))),la metalpet cu tine ca oameni te asteapta sa le povestest cum ai belit caricul 8 ani in parlamentul romanie…..si mai zile ca te-ai ales si cu o pensioara de 10000 lei ca ai avut 2 mandate de barosan in parlament,cate 5000 lei pentru fiecare mandat!:)))……il plangi tu acuma pe govorache care te-a cocotat in parlament,ca daca era dupa tine nici portar la tine la firma nu ajungei!!!:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.