Ultima actualizare: azi, 22:15

Naţionale

BREAKING. Premierul Ludovic Orban și-a dat demisia!

Premierul Ludovic Orban și-a dat demisia. Discuția dintre Klaus Iohannis și Ludovic Orban, care a avut loc astăzi, la Palatul Cotroceni, a fost una neplăcută pentru actualul premier și președinte al PNL.

Premierului i s-a transmis de către președintele Klaus Iohannis că nu va mai fi nominalizat pentru funcția de prim-ministru, la negocierile pentru viitorul guvern. Ludovic Orban a anunțat în această seară că își dă demisia din funcție, dar rămâne președinte la partid: ,,Plec din funcția de premier cu conștiința datoriei împlinite”, a declarat Ludovic Orban.

„Am decis să îmi depun mandatul de premier, după un an și o lună în care România s-a confruntat cu o perioadă extrem de dificilă. Guvernul, după demisia mea, va fi condus de un membru al cabinetului care va fi desemnat de președintele României.”, a declarat Ludovic Orban.

Interimatul actualului cabinet va fi preluat, cel mai probabil, de vicepremierul Raluca Turcan.

„România are nevoie de un guvern responsabil, care să reprezintă voința cetățenilor și decizia mea de astăzi vreau să arate un lucru foarte clar: nu mă cramponez de funcția de prim-ministru, că negocierile care vor urma trebuie să ducă la un guvern format din forțele de centru dreapta ca vor să utilizeze toate resursele pe care le va avea România”, a mai spus Orban.

Un comentariu

  1. vrem dreptate Răspunde

    gunoiul dreaq-lui, da-ne inapoi cele 40 de milioane de euro ce ai dat la mafia TV!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.