Ultima actualizare: azi, 09:33

Naţionale

Nicolae Ciucă, premier interimar desemnat de președintele Iohannis

Premierul Ludovic Orban a anunțat, luni, că demisionează din fruntea guvernului. Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, va prelua interimar funcția de premier.

,,Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a luat act de demisia domnului Ludovic Orban din funcția de prim-ministru al României. În conformitate cu dispozițiile art. 106 și ale art. 107 alin. (3) din Constituție, Președintele României l-a desemnat ca prim-ministru interimar pe domnul Nicolae-Ionel Ciucă, pentru a îndeplini atribuțiile prim-ministrului până la formarea noului Guvern’’, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

5 comentarii

  1. hingeru Răspunde

    pescarilor! s-a deschis sezonul de ciuca!

    • un om Răspunde

      acuma nici chiar asa, omul asta este un adevarat veteran de razboi care a ajuns ministrul apararii pe merite fata de habarnistul Les

      • x-ulescu Răspunde

        am fost in razboi cu cineva in ultimii 30 de ani ? sau am fost mercenari trimisi in razboiul altora

  2. hingeru Răspunde

    cati ani are? intre 50-60. de atunci a fost numai razboiul rece. Sau a fost in Vietnam? Poate merita, dar poate fi habarnist in afaceri.

  3. Valahu Răspunde

    Xpulescu tu nu ai fata sa-i faci ghetele d.lui Ciuca ,iar tu criminal de latratori stai an banca ta si fii mandru ca acest soldat a dus faima tarii an care si tu te nascusi an toata lumea! Sper ca pricepurati piticilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.