Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

COVID-19 | Trei decese la spitalele din Carei, Satu Mare și Negrești-Oaș

Alte trei persoane au decedat în județul Satu Mare după infectarea cu coronavirus. Este vorba o femeie și doi bărbați, internați la secțiile ATI de la spitalele din Carei, Satu Mare și Negrești-Oaș.

La nivelul județului Satu Mare, în data de 17 decembrie 2020, se află în carantină la domiciliu 1223 persoane. Până în prezent, la Satu Mare s-au înregistrat 5695 vindecări și 99 decese cauzate de coronavirus. Persoanele decedate, o femeie și doi bărbați, cu vârsta cuprinsă între 76 și 86 de ani, internate la secția ATI a Spitalului Municipal Carei, Spitalului Județean de Urgență Satu Mare și Spitalului Orășenesc Negrești Oaș.

În intervalul 16.12.2020 (10:00) – 17.12.2020 (10:00), la nivel național, au fost raportate 107 decese (57 bărbați și 50 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău,  Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mureș, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Ilfov și Municipiul București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.