Ultima actualizare: azi, 11:30

Locale

Dacian Logistic – Firmă nouă de transporturi marfă caută parteneri

Recent s-a deschis la Satu Mare o nouă firmă, Dacian Logistic, cu profil de transport de marfă atât e plan intern cât şi internaţional. Deşi este formată din oameni cu experienţă, firma se află la început de drum şi acum îşi caută parteneri serioşi, pe perioade mai lungi, promiţând preţuri bune.

Dacian Logistic are în momentul de faţă camioane cu prelată tip MEGA, care au devenit etalon în transportul de marfă. Dacian Logistic are angajaţi şoferi profesionişti, cu licenţe, cu atestate care respectă toate normele în vigoare, astfel încât marfa dumneavoastră este în siguranţă.

În momentul de faţă firma caută parteneri de afaceri, precum societăţi comerciale care au de transportat marfă atât pe plan internaţional cât şi pe plan inern, dar face şi transport de marfă pentru persoane fizice.

Detalii mai multe găsiţi pe pagina de Facebook.

Tel: Tamas Dacian – 0744 205 221

5 comentarii

  1. Pisy de la Tg Lapus ! Răspunde

    Asta-i firma lui Dacu din Balta Blonda (Satmarel) ?

  2. M.A. Răspunde

    Ca sa aiba succes in transport,trebuie sa urmeze una dintre urmatoarele retete de succes (sau nu):

    1.PAUL LOGISTIC SRL- patronul Paul, supranumit “zgribintelul”, comitea furt de mobilier de la GP SOFA. Din 6 camioane incarcate cu mobilier ajungea la destinatie in Italia doar marfa aferenta a patru camioane.Se reincarca marfa pe cele 6 camioane in asa fel incat restul de marfa aferenta a doua camioane era depozitata si revanduta la negru, cu acordul italianului.Bineinteles ca prada o imparteau.
    Retur din Italia catre Romania cu supratonaj,iar inainte de vama Ungureasca se redistribuia marfa pe mai multe camioane ca sa nu aiba probleme la cantar.
    Soferii acestei firme circula extrem de mult cu al doilea card.

    2. ANCORA SRL – patronul Radu Marc, recunoscut pentru ”urletul amazonian” este coleg in furtul de mobilier de la GP SOFA cu PAUL LOGISTIC SRL (plus altii din alte judete)
    Retur cu deseuri din Italia,introduse ilegal in Romania. Acumulatori auto utilizati ascunsi sub anvelope utilizate. Soferii acestei firme circula cu magnet sau cu al doilea card. Profiturile pentru transportul de acumulatori utilizati sunt uriase.

    3. LISA EXPRES SRL – Costi Frencz, supranumit PATRON, cand el are pregatirea de sofer, implicat serios pe plan politic, momentan reprezentant Pro Romania, a calcat pe cadavre pana sa ajunga sa semneze contracte de exclusivitate (pana acum cativa ani) cu renumita fabrica de canapele TOP DESIGN FURNITURE. Unul dintre cadavre este rudenia soferului Frencz si anume managerul firmei PRIMA LAMUR SRL, Muresan Vasile.
    Frencz,are si in prezent datorie morala fata de directoarea Top Design Furniture. (cotizatii lunare sau trimestriale) Fata de Muresan NU. 🙂

    4. RAD BUSINESS TRANS SRL – fratii Macovei,Radu si Bogdan Macovei, produc prejudicii de sute de mii de euro prin furt de marfa,in special electronice, din semiremorcile colosului AMAZON. Sunt simplii soferi, fara altfel de pregatire. Radu Macovei este unul dintre fostii soferi ai lui Frencz.
    Dupa despartirea de Frencz, cei doi frati au indrumat alti 3 membrii ai familiei lor sa isi infiinteze societati de transport ca sa produca furt in stil mare.

    5. APAN SONIA TRANS SRL – soferul patron al acestei firme, Apan Florin, este grad de rudenie cu fratii Macovei de la firma RAD BUSINESS TRANS SRL si activeaza la fel ca si cei doi frati. Fura din marfa companiei AMAZON si o revinde online sau prin diferite persoane.

    6. LUCAS MACOVEI TRANS SRL – soferul patron, Macovei Vasile,actioneaza la fel ca si cei enumerati mai sus, mai mult decat atat, l-a implicat si pe tatal acestuia care este sofer pe unul dintre camioanele sale.
    In acest fel de furt sunt implicate si alte societati din alte judete ale Romaniei.Prejudiciul ajungand la milioane de euro.

    7. SANDACALI 2016 SRL – ultimul dintre rudele fratilor Macovei intrate in afacerea cu AMAZON prin firma FERCAM este Calin. Practica acelasi stil de furt ca si ceilalti. Apropo, frumoasa ultima achizitie. Acel Audi negru in stil mafiot, se integreaza perfect in tablou.

    8. ALEX TRANS SRL – patronul acestei firme Serban Alexandru, a reusit sa isi creasca considerabil veniturile si flota incheind contract de exclusivitate cu firma SECONDTEX din Dorolt.
    Pretul pe transport era negociat cu unul dintre angajatii firmei din Ungaria,la care Alexandru cotiza o anumita suma lunara. Pretul pe transport era dublul fata de normalitatea pietei. In aceste conditii este usor sa faci un profit colosal.

    UNELE DINTRE ACESTE FAPTE AU FOST SAU SUNT CERCETATE DE ORGANELE ABILITATE.

    DRUMURI BUNE LA TOTI !

    DOAMNE AJUTA !

    • 111 Răspunde

      Magnet, al 2lea card, OUT… Exista firma de transport in judet unde sa nu se practice aceste lucruri?

  3. H.S. Răspunde

    M.A. Tu ai fost sofer la toti sus numitii si nici unu nu a fost destul de bun pentru tine? Ei sunt fraierii, nu tu 😂 ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.