Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Demisii în vârful PNL Satu Mare, după o ședință lungă cu înjurături și îmbrânceli

Ședință cu înjurături și îmbrânceli la Organizația Județeană Satu Mare a Partidului Național Liberal. Întâlnirea a avut loc miercuri după-amiază, când liberalii sătmăreni s-au întrunit pentru a participa la ședința Biroului Permanent Județean care a avut loc la Muzeul Județean Satu Mare. Totul a început de la rezultatul alegerilor parlamentare, pe care unii membri le-au considerat slabe, cerând astfel demisia conducerii județene a partidului.

Potrivit surselor PortalSM, la începutul ședinței, la intrarea în Muzeul Județean, Victor Cernea a stat cu tabelul de prezență pentru membri Biroului Permanent Județean, nelăsându-i să intre pe cei ce nu făceau parte din BPJ, ajungând să țină de ușă pentru a le opri accesul. Moment în care a început scandalul cu țipete și îmbrânceli. Într-un final, aceștia au reușit să intre, însă au fost rugați să părăsească sala, toate acestea desfășurându-se în paralel cu amenințări și înjurături.

Adrian Albu, fostul președinte al PNL Satu Mare, a susținut un discurs prin care s-a arătat dezgustat de întreaga scenă, menționând că pe vremea lui putea participa orice liberal la ședinețele Biroului Permanent Județean, după care a părăsit sala împreună cu cei care nu erau membri în BPJ.

Au urmat apoi trei ore de certuri și scandal, Adrian Toma, primarul din Batarci, și Monica Sobius, primarul din Tarna Mare, cerând demisia lui Adrian Cozma, dând exemplul lui Adrian Albu care a demisionat după rezultatele de la alegerile locale, potrivit surselor PortalSM.

Ședința s-a încheiat cu demisiile prim-vicepereședinților PNL Satu Mare, Ovidiu Duma și Monica Sobiuș, iar concluzia ședinței a rămas neclară.

24 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    Vă dau m….e!

  2. Gheorghe Răspunde

    Câțiva m-au injurat pe aici când am spus ca si astia-s ca si ceilalți,toți o apa și un pământ!Scarbele si nemernicii au ajuns sa fie puși pe listele partidelor si oamenii trebuie sa-i voteze!Nu ma mir ca oamenii nu mai merg la votari!Miza este mare:
    Salariile,beneficiile si pensiile,,alesilor”sunt grase si de aceea este asa mare îngrămădesc de prosti care se îmbrâncesc,se calcă pe picioare numai sa prindă si ei o ciovarsca din banul public!!Ca niște șacali….Ma da vouă nu va este rușine,pramatiilor?

  3. mae Răspunde

    pe cai ca se filmeaza……..albu scoate colti …adi scoate caii,duma scoate sabiile ha ha ….ba bagativa mintile in cap

  4. unu Răspunde

    vezi eu de asta nu mai merg la vot poate la cele locale , dar la parlamentare numai ma vedeti voi repede, cand am facut pe paicioaie cat de tare si a dorit ea la bucurest, mie scrab de toti dar macar i am taxat cum trebuie, rahatul de petric nici nu stie sa vb , fratele meu stefut penibil

  5. c-block Răspunde

    Nu este careva în afară de mine care să sesizeze că aceste manifestări seamănă cu PSD-ul anului 2016?

  6. Matroz Răspunde

    Basescu a murit ! Traiasca Basescu! Epigonii in plina desfasurare… vai mama lui pnl Satu Mare…

  7. Unu' Răspunde

    De ce reprezentanții pnl au dreptul să ocupe cu mașinile piața din fața muzeului județean?
    Puiule, ce …. muncesc gardienii tăi? Păzesc rahatul?!?
    Ești plătit să păstrezi ordinea, nu să-i lingi în … pe gabor și pe piticul alb!
    Ei sunt la putere, restul – ciocu’ mic!?!

  8. Satmarean 1 Răspunde

    Va urma o perioada de …… spectacol(sper sa nu tina patru ani) ,dar din pacate pe spatele nostru.

  9. Unu alb Răspunde

    Cozma, vezi ca te sapa Felician și Romeo Pop. Nu le intoarce spatele ca o sa-ti para rau!

  10. Oooooooo Răspunde

    Adisor o iei in bot de la tovarasii tai,credeai ca scapi!?…..da da_i in p ..a pe toti fraieri din partid si pe prosti care au votat gasca ta de analfabeti( ….lasa_o in pu..a adisor kira la 33 de ani da bacul pe care il si pica)…tu esti deputat ai si tu un servici bun,restu latra la luna si la stele,tu ti_ai ajuns scopul!!!……daca il mai pui si pe beseni saracu prostu familiei vice la judet ,atuncia chiar ca esti de toata rusinea!!!

  11. Gerula Răspunde

    Acesta este motivul pentru care PNL-ul a luat scorul pe care l-a luat, s-a umplut de oportunisti semianalfabeti din fostul PDL care au preluat partidul ca sa isi atinga scopurile… de aia nu i-a mai votat lumea pt ca nu sunt reprezentativi pentru electoratul PNL, doar niste agramati, aroganti si obraznici…

  12. Gogu Styuk Răspunde

    Numai injuraturi si imbranceli ?! Dar niste lopeti peste …, nu si-au tras ???Sau niste suturi in cur,ceva acolo,cat de cat !! Hmmmmm,putin,foarte putin !!Eu credeam,scuzati cacofonia, ca Cozma sau sensei Duma stiu ceva bataie,dar se pare ca se multumesc doar cu injuraturi !😀🤪🤣👍 Ok, asteptam runda a doua,poate va fi mai spectaculoasa !!Apropo’,a fost politia la fata locului sa vada viitoarea conducere politica a romaniei ??? 😀🤪🤣👍

  13. Noi PNL Răspunde

    Inainte sa ne dai ,dute si iti i_a bacul,analfabetule!!! …ta de la prefectura are si facultate,tu nici bacul!!!:))))))))))

  14. Ardeleanul Răspunde

    Lasa ca îl pun pe baiatul primarului de la Racsa presedinte, dupa 20 de ani de psd racseni au votat pnl. Teapa ca PNL nu a iesit pe primul loc. Acuma escrocul ala de albu si-a dat demisia ,escrocul asta de Cosma si mai rau. Multi au avut ceva sperante in santajabilul de Cosma dar se pare ca in zadar.Rusine Pnl

  15. Satmarean Răspunde

    Concluzia e clară. Și-au dat demisia cei buni, cei competenți și cei cu bun simț! Doar 2 la PNL Satu Mare! Poate poate cei rămași vor înțelege de ce nu s-au dus sătmărenii la vot!

  16. mircea govor Răspunde

    io numa stau si ma uit la voi cum va sfaditi. o ajuns peneleu asta de tot cicatul mai rau ca pesedeu cind eram io sef cu cosma asta care taie si spinzura cu prefectul care si-o pus o parasuta la cabinbet. mai pluelor pina si raulito al meu era mai desptept decit pitipoana asta desi mai prost ca raulito nu o fost nimeni sohan. amu belitiva pluele ini la alti ca pina si io mam batut ca lumea cu cristescu voi nu sinteti in stare sa ba bateti ma?

  17. Monik Răspunde

    Oricum nu era pe placul ei in postura de locul 2.Suntem colegi/colege la pnleu si nu va amagiti-e femeia cu ambitii care e in stare sa te ingroape si sa danseze deasupra ta ca sa ajunga unde doreste

  18. unu Răspunde

    in navigarea mea pe internet sa vad ca cine candida la braila de deputat sotia primarului , de ce la braila si butka gergely??/ astia nu sunt angati la satu mare , intreb doar pentru un prieten

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.