Ultima actualizare: azi, 21:31

Locale

FOTO. Vandalii distrug arborii din oraș. Copaci rupți și aruncați la marginea unei bălți

Vandalii distrug arborii din oraș. Mai mulți arbori din municipiul Satu Mare au fost distruși de vandali. Aceștia din urmă au rupt mai mulți copaci și i-au aruncat la marginea unei bălți.

,,Arborii sunt ai orașului și reprezintă adevărate perdele verzi în jurul locuințelor noastre! Din păcate, autorii faptelor de vandalism continuă să distrugă arborii pe care îi plantăm. Cel mai recent exemplu, pe str. Poligonului, în zona noilor blocuri ANL, unde Primăria Satu Mare a plantat săptămâna aceasta 22 de copaci, dar din păcate, după doar o zi, o parte din acești puieți au fost rupți de acești vandali și aruncați la marginea unei bălți din zonă!”, transmite Primăria Satu Mare.

4 comentarii

  1. Coi ca Răspunde

    Somn ușor autorități din Satu Mare, dormi în continuare, totul este cum trebuie, sistemul funcționează, unu pune, ăla rupe, tu pui din nou, banu circulă, uni prosperă, ciocu mic _ masca pe bot !!!

  2. Unu' Răspunde

    La ce sunt bune camerele de supraveghere pe care s-au cheltuit o grămadă de bani?
    Dar gardienii publici, cum plm își justifică salariile alea mari pe care le încasează lunar?!?

    Puiule dă-ți demisia! N-ai onoare, asta știm, dar măcar am avea șansa să fie promovat unul care se pricepe la treburi polițienești, nu un lingău de fost vameș!

    • h Auleu Maica Răspunde

      Spun doar așa, totuși pe acești indivizi chiar nu-i vede nimeni ? In zonă sânt blocuri de locuințe ,chiar lângă
      fiecare pom un milițian ,mi se pare cam absurd ….ce părere aveți ?

      • Soul Răspunde

        Din pacate ai dreptate. Nu se poate pune politisti la fiecare pom mai ales in situatia curenta. Legat de cei care locuiesc acolo, marea majoritate din zona respective sunt tigani si din pacate stim cu totii ca ei nu prea sunt din partea civilizata a societatii. Pomii respectivi trebuia sa for plantati in carriers unde merita. In felul acesta doar aruncam banii afara pe geam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.