Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Elev din Satu Mare, medaliat cu argint la un concurs internațional de informatică

David Coroian, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național Mihai Eminescu Satu Mare, și de asemenea al Centrului Județean de Excelență Satu Mare, a performat din nou la informatică. În perioada 2-4 decembrie 2020, s-a desfășurat online a VIII-a ediție a Concursului Internațional Romanian Master of Informatics, RMI 2020, iar David a obținut o valoroasă medalie de argint. 

Concursul a fost organizat de Colegiul Național Tudor Vianu din București, și a avut participanți din Belgia, Bulgaria, Croația, Georgia, Grecia, Ungaria, Italia, Republica Moldova, Rusia, Serbia, Elveția, Ucraina și România.

În anii precedenți, acest concurs a fost înscris în Calendarul Concursurilor Internaționale publicat de Ministerul Învățământului, această ediție însă s-a desfășurat în condiții de pandemie, toate Olimpiadele și Concursurile școlare fiind suspendate în România. Rezultatul obținut de David este cu atât mai valoros cu cât condițiile de desfășurare au fost speciale, dată fiind criza sanitară care marchează desfășurarea activităților școlare și nu numai, pe întreaga planetă.

În cadrul Centrului Județean de Excelență Satu Mare, David își desfășoară pregătirea sub îndrumarea doamnei profesor, Nicoleta Șandor, iar la clasă sub îndrumarea doamnei profesor Elenita Durla. De asemenea, în pregătirea pentru performanță este îndrumat și de studentul la informatică în cadrul Universității Oxford, fost olimpic în lotul României, Tamio- Vesa Nakajima.

Desigur însă că rezultatele remarcabile pe care le-a obținut la numeroase Concursuri și Olimpiade Naționale și Internaționale de-a lungul activității sale de elev se datorează în primul rând capacității sale remarcabile de a studia și a muncii, de a-și urma cu încredere chemarea, puterii de a face față tuturor provocărilor.

Un comentariu

  1. nina Răspunde

    10❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – bit.ly/36jgOLN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.