Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

FOTO. A fost pornit iluminatul de sărbători la Negreşti Oaş

În această seară a fost pornit iluminatul de sărbători la Negreşti Oaş. Primarul Aurelia Fedorca a spus că în ciuda restricţiilor impuse de pandemie, a dorit să aducă magia sărbătorilor în oraş.
“Noi am aprins luminițele, voi pregătiți ghetuțele! ❤️
Moș Nicolae a sosit în această seară la Negrești-Oaș, așa cum a făcut în fiecare an. Din cauza restricțiilor cauzate de pandemie, a sosit fără cadouri pentru copii, dar ne-a adus magia sărbătorilor de iarnă ☃️ în oraș. 🥳🤩
🎄🎊 Momentul aprinderii iluminatului de Sărbători a fost an de an prilej de bucurie pentru toți copiii din Negrești-Oaș, dar și pentru părinții și bunicii lor. Din păcate, în acest an nu ne-am putut bucura împreună de momentul ❄️ magic ❄️, dar îmi doresc ca luminițele care înfrumusețează orașul în așteptarea sărbătorilor Crăciunului să vă lumineze sufletele, să vă dea încredere și speranță că totul va fi bine. Împreună vom trece și peste această pandemie!
Pentru că suntem în Ajunul Sf. Nicolae, le urez ”La mulți ani!” tuturor celor care poartă numele Sfântului! 🎁“, a transmis Aurelia Fedorca.

2 comentarii

  1. Maya Răspunde

    4❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – bit.ly/36jgOLN

  2. Der Doktor Răspunde

    Aseara am privit din masina luminile din Satu Mare ,frumoase ,consistente chiar deosebite , dar si o gramada de tineri gramada care se distrau fara masca ,fara distantare etc…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.