Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. „Surpriză” de Moș Nicolae! Câine legat de gât cu un cablu de 12 metri, în Micro 16

„Surpriză” de Moș Nicolae! Un câine legat de gât cu un cablu de 12 metri a fost găsit lângă un tomberon, în cartierul Micro 16 din municipiul Satu Mare. Câinele a fost găsit de doi sătmăreni ce își plimbau patrupedul, și au apelat la Asociația Freelife pentru ajutor. 
„În asteptarea Mosului, dar nu oricum ,ci  legat de gât cu un cablu de 12 metri. Asta a primit acest suflet de Mos, in locul unei coji de paine, din pacate. Satu Mare, cartier Micro 16, noroc cu Selena si George care isi plimbau cainele si au dat peste acest suflet. Catelul a fost preluat de Asociatia FreeLife, nu ii putem oferi multe, dar un patut, mancare si cateva mangaieri o sa il ajute sa uite aceasta zi”, au scris cei de la FreeLife.

5 comentarii

  1. Kiki Răspunde

    Oare are curaj sa se întâlnească cu mine cine a făcut lucrul asta ?

  2. Sm Răspunde

    Am văzut ieri acest câine în cartier. Se ținea după un colorat care caută în gunoaie. Mă gândesc că el o fi autorul. Așa ar merita și el dar legat de gât bine, să nu scape

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Colorat sau necolorat, faptele acestea ne definesc pe noi ca popor…ne scot in evideta dragostea, ospitalitatea, credinta in dumnezeu. Sper ca urmatoarea sarbatoare sa-l prinda pe autor cu butelca de oxigen la nas, si acela sa fie pe terminate.

      • Fasz Răspunde

        Nu trebuie să blestemi, necazul vine sigur, du-te la țară să vezi câți porci se înjunghie fără asomare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.