Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. O firmă privată construiește o casă pentru trei copilași orfani de mamă din județul Satu Mare!

O firmă privată construiește o casă pentru trei copilași orfani de mamă din județul Satu Mare! Pentru familia Hamza din Vetiș, 2020 a fost deosebit de greu. Mama s-a stins din viață Crăciunul trecut și i-a lăsat în urmă pe soțul ei, Vasile Hamza și pe cei trei copii, Jasmina, Vasile și Justin. Totodată, viața familiei a fost plină de lipsuri materiale. Nimeni nu și-ar fi dorit în propria locuință condiții precum cele din casa Hamza. Ce noroc, totuși, că Moș Crăciun există!

Ajutoarele lui au pornit să îi facă munca mai ușoară și odată puși  pe treabă, i-au antrenat și pe alții să contribuie. Astfel, cazul a devenit unul cu adevărat special pentru oamenii implicați în proiectul  “Ajutoarele  lui Moș Crăciun”, inițiat de Asociația “Apel la Acțiune”. Din banii și lucrurile donate de sătmăreni, Spiridușii Moșului au reușit să adune cele necesare familiei.

Este vorba despre două canapele extensibile, mobilier pentru birou, masa de bucătărie cu patru scaune, mașină de spălat manuală, aragaz, frigider, calculator, un telefon pentru domnul Hamza, garnișă, covor, jucării, rechizite pentru școală și grădiniță, haine și lenjerie.

De asemenea, familia a primit alimente pentru sărbători și lemne de foc pentru toată iarna. Și, bineînțeles, un brad de Crăciun, care să le împodobească camera. Chiar dacă anul acesta a fost poate cel mai dificil de până acum, oamenii au fost înduioșați de situația lor și le-au întins  o mână de ajutor. Printre ei se numără și o firmă privată care le construiește o casă.

De îndată ce locuința va fi gata, Asociația “Apel la Acțiune” se angajează să o mobileze și utileze.

Puteți contribui la dotarea viitoarei  case, dacă donați orice sumă în formularul din site-ul www.apellaactiune.ro. Se donează și în contul asociației, RO50BRDE310SV65444573100, deschis la BRD Satu Mare, cu descrierea “Ajutoarele lui Moș Crăciun”. Pentru mai multe detalii, îi găsiți pe membrii asociației la numărul 0742 225 844 sau pe adresa de email, [email protected]

Mai mult, dacă doriți să îi ajutați cu alimente îi puteți vizita în Vetiș. Coordonatele casei sunt următoarele: în Vetiș intrați pe strada Fagului, a doua la stânga după CBA. Apoi, o luați pe prima stradă la dreapta. Locuința se află la numărul 39. Spiridușii Moșului vă mulțumesc că ați fost atât de săritori și entuziasmați să ajutați familia Hamza!

Sursa: comunicat de presă – Asociația Apel la Acțiune

 

4 comentarii

  1. ... Răspunde

    Felicitări! De asta nu a auzit Lucuț. Oare? Acum că s-a aflat probabil se va băga și aici peste și le va lua o casă și lor. În Boghiș. Sau Dara? Sau Medișa? Să nu uitați să zâmbiți când faceți selfie.

  2. Papici Marcela Răspunde

    Beny, un analfabet functional, te-ai bagat in domeniul meu de activitate!!! Ce mai fac eu acuma daca tu si Lucut mi-ati furat jobul??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.