Ultima actualizare: azi, 13:54

Locale

Proiect unic în România! Motive de Crăciun, proiectate pe clădiri în tot județul Satu Mare

Proiect unic în România! Motive de Crăciun, proiectate pe clădiri în tot județul Satu Mare. În pragul sărbătorilor de iarnă, Consiliul Județean Satu Mare în parteneriat cu Primăria Municipiului Satu Mare prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare și Centrul Cultural ,,G.M. Zamfirescu” organizează și anul acesta Târgul de Crăciun respectând normele de distanțare socială și măsurile aplicabile în vigoare.

Producătorii și meșterii populari îi așteaptă pe sătmăreni cu produse tradiționale și cu bunătăți pentru masa de Crăciun, precum și cu decorațiuni personalizate, produse hand-made din ceramică și piele, articole textile, care pot deveni cadouri unice pentru cei dragi.

Anul acesta nu doar Municipul Satu Mare s-a transformat într-un tărâm magic de Crăciun. Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare în cadrul proiectului „Festivalul Datinilor și Obiceiurilor de Iarnă – Târgul de Crăciun 2020” iluminează mai multe clădiri și obiective turistice din întreg județul Satu Mare cu motivele sărbătorilor de iarnă.

Până în prezent s-au realizat proiecții în: Ardud, Carei, Livada, Medieșu Aurit, Apa, Turț, Tarna Mare, Doba, Turulung, Orașu Nou. Urmând ca până de Crăciun să se acopere principalele obiective turistice din Țara Oașului, Zona Codru, Câmpia de Someș, comunitățile ungurești și șvăbești.

7 comentarii

  1. Vulpea bi_polara Răspunde

    Ar merge grozav niste luminite si pe Panonnia szalo, in zona Ostrovului sau pe balcoanele sprijinire in barne de pe floaszter. Dar niste culori vesele, sa semene a tichie de margaritar.

  2. y Răspunde

    Cifra nyomorúság!

  3. Fasz Răspunde

    Blasfemie!

  4. Fasz Răspunde

    Popii care au permis așa ceva trebuie trebuie caterisiti conform Pildanionului!

    • Vulpea bi_polara Răspunde

      Stai flexat…asta e ultima chestie de imputat pochimii. Dupa ce se rezolva biznisurile cu paduri, terenuri, banii din pers, grosu bagat la jeb cand cu aruncatu cu apa pe pereti, banii jumuliti la inmormantari etc

  5. kukurigu Răspunde

    cucurigu rigu vulpea tri polara este foarte stresat de cand sa dus Ponta,si prietenii lui!!!!!!!!Ostrovului pana au fost la conducere ciuma rosie ai stat in barlog ,si cu Panonia stii bine cine a beneficiat din tranzactie nu degeaba ,sa platit cu vieti omenesti ,totul se plateste daca nu pe pamant atunci ….! asa ca MUKLES,,ciocu mic,,,,,,,,,,

    • Vulpea bi_polara Răspunde

      Stresat? As fi dpus ca amuzat, dar nici macar. Doar priveam gloata care ejaculeaza la vederea catorva beculete puse la suprapret. Olcso jatek hue gyerekeknek. Dar polgaru stie cel mai bine asta. Mai un stret festival, mai o fasole si plimea aplauda si voteaza. Pai daca pana si nagiszabi, sluga lui csehy o fost facut parlamentar, ce mai vrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.