Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

Coronavirus Satu Mare: 50 de cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Satu Mare s-au înregistrat 50 de cazuri noi de coronavirus. La nivel național, în 24 de ore, au fost înregistrate peste 4.900 de noi îmbolnăviri.

Până astăzi, 2 decembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 484.550 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 371.231 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.916 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos.

Până astăzi, 11.665 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 01.12.2020 (10:00) – 02.12.2020 (10:00) au fost raportate 135 de decese (84 bărbați și 51 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele Alba, Argeș, Arad, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Buzău, Călărași,  Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea, Vaslui, Ilfov și Municipiul București.

Dintre acestea, 2 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 30-39 de ani, 3 decese la categoria de vârstă 40-49 de ani, 9 decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 31 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 41 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 49 decese la categoria de peste 80 de ani. 123 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 7 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități, iar pentru 5 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 13.529. Dintre acestea, 1.260 sunt internate la ATI. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 4.137.893 de teste. Dintre acestea, 15.701 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 11.455 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 4.246 la cerere.

 

 

9 comentarii

  1. ... Răspunde

    Stimabililor! Nu credeți că ar trebui să ne informați ce va fi de mâine? Pentru că expiră starea de “asediu” de 14 zile decretat cu mare plăcere de dr. Arah@t? Trebuie fițuică cu declarație și/adeverință de la locul de muncă ori ba?

    • Kuka Răspunde

      Oficial, tu nu ai voie sa iesi din casa! Tu esti un nebun, bun de internat intrun ospiciu!

      • ... Răspunde

        Oficial ai fost decretat bou. Nu e vorba de mine măi ci de cei care îți vor aduce pastilele prin curier. Le mai trebuie adeverință sau nu? Știi răspunsul atunci postează. Dacă nu taci. Și din casă toată lumea are voie să iasă. Din păcate inclusiv tu.

  2. cris Răspunde

    Si uite asa scade numarul de pozitivi la coronavirus si uite asa scade rata de pozitivare si uite asa ce bine am gestionat situatia in pandemie.
    Numai ca uite asa ne furam singuri caciula. De 4 zile numarul de teste a scazut f mult ( nu cred ca este rationala sau logica explicatia cu perioada de zile de sarbatoare in situatia in care suntem ).
    Tare mi-e teama ca vom plange peste cateva zile.

    • cris Răspunde

      Pardon, scade incidenta la 14 zile, rata de pozitivare este f mare.

      • ... Răspunde

        Da @cris dar eu mă întreb ce va fi mâine OFICIAL? Mai plimbăm hârtia ori ba? Expiră carantina. Așa cum s-au grăbit să ne carantineze așa ar trebui să ne spună ce facem de mâine. Dacă mai continuăm (de mine tot una este) dar să spună odată! Sunt oameni care trebuie să știe, au afaceri, lucrează, intră ori ies din localitate. Autoritățile lui pește prăjit. Nici nu știm cât este acum rata de incidență la Satu Mare decât pe județ. Pomenești că e băgat la secret de stat.😱

  3. MU.3 pnl Răspunde

    Hai, votați papagalii țării,nu fac teste să de-a bine la popor, că au scăzut cazurile datorită guvernului MEU. După alegeri când vor fi 20000 pe zi de covizi, carantină totală până la primăvară. PNL să votați ,să stați la căldură vreo 3 luni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.