Ultima actualizare: azi, 17:19

Locale

FOTO. Cumpărături de pe internet cu euro falși. Tânăr sătmărean reținut de polițiști

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare au reținut un tânăr, de 24 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. 

Astfel, la data de 14 decembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare au desfășurat o prindere în flagrant delict a unui tânăr, de 24 de ani, din municipiul Satu Mare. Din cercetări a reieșit că acesta s-ar fi folosit de bancnote din cupiura de 50 de euro și ar fi cumpărat cu acestea mai multe bunuri, postate pe o platformă de vânzări online, de la trei persoane din județul Satu Mare. Bancnotele prezentau inscripția „movie money” și „this is not legal”.

Persoana bănuită ar fi stabilit întâlnirile cu vânzătorii după lăsarea serii, astfel că victimelor le era greu să își dea seama de faptul că nu erau bancnote reale. În urma activităților desfășurate, polițiștii au recuperat prejudiciul în totalitate și au ridicat, în vederea confiscării, 20 de bancnote din cupiura de 50 de euro. Față de tânăr, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. nina Răspunde

    2❤Fete pentru sex în orașul tău ❤ Link – bit.ly/37l3qY9

  2. Nae Răspunde

    A cumpărat de pe internet la o nocturnă. Ha.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.